2777
2789
عنوان

آمبره ناخن

101 بازدید | 12 پست

سلام ناخن کاربخواد بدون دستگاه برام آمبره بزنه بدمیشه؟آمبره آبی میخوام

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌خدایامن دیگه نمیتونم سپردم به خودت🙂خدایامیان تاریکی ها فقط تو را به یاد دارم در قعر چاه زندگی تنها تو فریاد رسم هستی ای دریای بیکران عشق پناهم باش ❄❤

نه عالی میشه

ی تیکه ابر کوچولو برمیدارن میزنن تو لاک سر ناخن رو آمبره میکنن

مث دستگاه میشه

دوستان لطفا درصورتی تاپیک بزنید که : نظرات مخالف رو بتونین پذیرش کنین. و اون کاربر رو به چشم دشمن نبینید.اینجا هزاران کاربر با هزاران نوع تفکر متفاوت وجود داره.

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

نه عالی میشهی تیکه ابر کوچولو برمیدارن میزنن تو لاک سر ناخن رو آمبره میکننمث دستگاه میشه

اولین بارمیخوام برم این سالن برای همین استرس دارم

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌خدایامن دیگه نمیتونم سپردم به خودت🙂خدایامیان تاریکی ها فقط تو را به یاد دارم در قعر چاه زندگی تنها تو فریاد رسم هستی ای دریای بیکران عشق پناهم باش ❄❤

با پد امبره انجام میشه

با پد همه نمیتونن تمیز دربیارن بستگی به مهارت ناخنکار داره .

سوال در مورد روتین و لوازم ارایشی و بهداشتی داشتید ریپ بزنین یا در تاپیک سوالات ارایشی ازم بپرسید💄🎀

امبره با پد ارزونتر میشه. با دستگاه کلی پول میگیرن

ارهه ولی میترسم تمیزدرنیارن

اولین بارمیخوام برم این سالن برای همین استرس دارم

استرس؟

برا کاشت ناخن؟ 😅

نهایتا بد بشه ۳ هفته بعد میری ترمیم عوض میکنی دیگه

دوستان لطفا درصورتی تاپیک بزنید که : نظرات مخالف رو بتونین پذیرش کنین. و اون کاربر رو به چشم دشمن نبینید.اینجا هزاران کاربر با هزاران نوع تفکر متفاوت وجود داره.

استرس؟برا کاشت ناخن؟ 😅نهایتا بد بشه ۳ هفته بعد میری ترمیم عوض میکنی دیگه

کاشت نمبخوام رو ناخن خودم

برای اولین بارم مبخوام برم برای همین😄

هزینه ترمیم چقدر میشه

نمبدونم والا من هرماه نمیرم پارسال چندباررفتم ریمو کروم دوباره امسال دومبن بارم

کاشت نمبخوام رو ناخن خودم برای اولین بارم مبخوام برم برای همین😄

موندگاری نداره اینجوری

عین لاک سریع لب پر میشه

کاشت کن