›خدایامن دیگه نمیتونم سپردم به خودت🙂خدایامیان تاریکی ها فقط تو را به یاد دارم در قعر چاه زندگی تنها تو فریاد رسم هستی ای دریای بیکران عشق پناهم باش ❄❤
ی تیکه ابر کوچولو برمیدارن میزنن تو لاک سر ناخن رو آمبره میکنن
مث دستگاه میشه
دوستان لطفا درصورتی تاپیک بزنید که : نظرات مخالف رو بتونین پذیرش کنین. و اون کاربر رو به چشم دشمن نبینید.اینجا هزاران کاربر با هزاران نوع تفکر متفاوت وجود داره.
نه عالی میشهی تیکه ابر کوچولو برمیدارن میزنن تو لاک سر ناخن رو آمبره میکننمث دستگاه میشه
اولین بارمیخوام برم این سالن برای همین استرس دارم
›خدایامن دیگه نمیتونم سپردم به خودت🙂خدایامیان تاریکی ها فقط تو را به یاد دارم در قعر چاه زندگی تنها تو فریاد رسم هستی ای دریای بیکران عشق پناهم باش ❄❤
امبره با پد ارزونتر میشه. با دستگاه کلی پول میگیرن
ارهه ولی میترسم تمیزدرنیارن
نهایتا بد بشه ۳ هفته بعد میری ترمیم عوض میکنی دیگه
دوستان لطفا درصورتی تاپیک بزنید که : نظرات مخالف رو بتونین پذیرش کنین. و اون کاربر رو به چشم دشمن نبینید.اینجا هزاران کاربر با هزاران نوع تفکر متفاوت وجود داره.
استرس؟برا کاشت ناخن؟ 😅نهایتا بد بشه ۳ هفته بعد میری ترمیم عوض میکنی دیگه
کاشت نمبخوام رو ناخن خودم
برای اولین بارم مبخوام برم برای همین😄
نمبدونم والا من هرماه نمیرم پارسال چندباررفتم ریمو کروم دوباره امسال دومبن بارم
کاشت نمبخوام رو ناخن خودم برای اولین بارم مبخوام برم برای همین😄
موندگاری نداره اینجوری
عین لاک سریع لب پر میشه
کاشت کن