2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 673 بازدید | 81 پست
من این جوری دیدم اخه ، فک کن به شیش ماه نرسید زن دومی رو طلاق داد مجدد اولی رو گرغت ، همه مبدونستن ا ...

این هر کی قیافشو میبینه میگه واقعا جادوگر هس اما پیش خودش فکر کرده دعا از خدا قوی تره من همیشه میسپرم به خدا خوده خدا جواب همه این چیزارو میده و قربونش برم خدا انقد خوب جواب ادمای بدجنسو میده 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان مرده دیگه بهت زنگ تزد؟ چی بهت گفت؟

بهم گفت بخاطر بچه برم تو خونه شاید تغییر کرده باشه بخواد زندگی کنه یه مدت تحمل کن الان دارم میرم خونه بعد اومدم بیرون  بهت زنگ میزنم منم گفتم حالا که تصمیم گرفتی برو بشین دیگه سر زن و زندگیت از فکر من بیا بیرون من برات ارزوی خوشبختی میکنم کنار و زن و بچه ات 

خودمو جلوش قوی نشون دادم اما از داخل داشتم کم کم اب میشدم میسوختم اخه مگه میشه من تو این مدت کارایی کردم که زنش براش نکرده بود جوری رفتار کردم که زنش نکرده بود انقد بهم توهین کردن تو این مدت من سکوت کردم بهم تهمت زدن سکوت کردم تهدیدم کردن اسید میپاشن روم بازم من سکوت کردم بخاطر اینکه دوسش داشتم ولی هیچ وقت باور نمیکردم که اینجوری راحت از من بگذره و بره جایی که زنی زندگی میکنه که همه بلایی سر خودش و خانواده اش اورده 

متاسفم برا همتون که اینجوری بد دهنی و پرخواشگری میکنین و قضاوت بیجا اون زنه نه ادم خوبی بود نه قدر ز ...

خب همه اینا قبول ولی آخه بتوچه شوهرش بوده دوست داشته هر بلایی سرش بیاره تو این وسط چیکاره ایی آها تو یه آدمی هستی که چشمت دنبال پس مونده های دیگران لیاقتتم همینه چون آخر سر همین پس مونده ها هم نصیبت نمیشن🤣🤣🤣

Live the moment now✌
زمان بده به خودت درست ميشه ولی توروخدا از فکر اون مردک بیا بیرون نذار بازیت بده

اگه مثل خیلیا بودم میتونسم اما دل صاحب مردم هیچ وقت دیگه همچین چیزی رو قبول نمیکنه  حتی برا تنبیه خودم کل موهامو با تیغ زدم که دیگه هیچ وقت انقد ساده نباشم و یک سال بخاطر موهام خونه نشین شم 

من دیگه هیچ وقت نمیتونم با کسه دیگه اوکی شم چون واقعا دیگه به هیچ کس اعتماد ندارم 

یعنی واقعافک میکنی زنوبچشوول میکنه بچسبه ب تو.خانم محترم زنشه.مهریش حقشه خواسته بگیره خواسته بچشوبزرگ کنه.چرابامتاهل ریختی روهم آخه.حتی اگه زنشم طلاق داده بودویه مدت کوتاه میگذشت.نبایدواردرابطه باهمچین شخصی میشدی.شایدفردا پس فردادوباره تاپیک بزنی بگی طرف برگشت چون اززندگیش راضی نبود.ولی اینوبدون اگه امثال تونباشن اینجورزنوشوهراخیلی زودترب هم برمیگردن

رابطه های تموم شده رو اونقدکش ندین که باخیانت تموم شه

میدونم اونی که این وسط همه چیزو باخته منم حتی آبرو که تو زندگی هر کس از هرچیزی بیشتر ارزش داره من آبرومو باختم میدونم زنه که دنبال پوله و نشسته سر زندگیش براش چیزی مهم نیس و مرده هم کل زندگیش بچه اش هس بقیه به هیچیش نیستن اما من تو موقع های تنهاییش کنارش بودم تو موقع هایی که بچه اشو ندید دلداریش میدادم خیلی موقع ها. پشتش بودم یک بار هم تویه این همه مدت نخواستم که برام خرجی کنه حتی یه مبلغ تو حسابم پول داست شبی که رفت تو خونه خودش همون موقع همرو زدم به حسابش