من با یه نفر بودم از خانومش جدا زندگی میکرد و دنبال کارای طلاقش بود بعد ده ماه زنه برگشت با دعا و طلسم برشگردوند تو خونه من ۴ روزه ازش بی خبرم😭😭چیکار کنم؟حق من این بود بعد این همه وقت منو بفروشه به زنی که انقد بدی بهش کرد😢😢😢
من این جوری دیدم اخه ، فک کن به شیش ماه نرسید زن دومی رو طلاق داد مجدد اولی رو گرغت ، همه مبدونستن ا ...
این هر کی قیافشو میبینه میگه واقعا جادوگر هس اما پیش خودش فکر کرده دعا از خدا قوی تره من همیشه میسپرم به خدا خوده خدا جواب همه این چیزارو میده و قربونش برم خدا انقد خوب جواب ادمای بدجنسو میده
بهم گفت بخاطر بچه برم تو خونه شاید تغییر کرده باشه بخواد زندگی کنه یه مدت تحمل کن الان دارم میرم خونه بعد اومدم بیرون بهت زنگ میزنم منم گفتم حالا که تصمیم گرفتی برو بشین دیگه سر زن و زندگیت از فکر من بیا بیرون من برات ارزوی خوشبختی میکنم کنار و زن و بچه ات
خودمو جلوش قوی نشون دادم اما از داخل داشتم کم کم اب میشدم میسوختم اخه مگه میشه من تو این مدت کارایی کردم که زنش براش نکرده بود جوری رفتار کردم که زنش نکرده بود انقد بهم توهین کردن تو این مدت من سکوت کردم بهم تهمت زدن سکوت کردم تهدیدم کردن اسید میپاشن روم بازم من سکوت کردم بخاطر اینکه دوسش داشتم ولی هیچ وقت باور نمیکردم که اینجوری راحت از من بگذره و بره جایی که زنی زندگی میکنه که همه بلایی سر خودش و خانواده اش اورده
ما فقط دوتا دوست بودیم قرار نبود ازدواج کنیم اما زنش اومدو تو کل دوست و اشنا و خانواده ابرو و حیثیت منو برد جالبیش هر بار بهش گفتن برگرد گفت اول پول بده بهم تا برگردم
متاسفم برا همتون که اینجوری بد دهنی و پرخواشگری میکنین و قضاوت بیجا اون زنه نه ادم خوبی بود نه قدر ز ...
خب همه اینا قبول ولی آخه بتوچه شوهرش بوده دوست داشته هر بلایی سرش بیاره تو این وسط چیکاره ایی آها تو یه آدمی هستی که چشمت دنبال پس مونده های دیگران لیاقتتم همینه چون آخر سر همین پس مونده ها هم نصیبت نمیشن🤣🤣🤣
زمان بده به خودت درست ميشه ولی توروخدا از فکر اون مردک بیا بیرون نذار بازیت بده
اگه مثل خیلیا بودم میتونسم اما دل صاحب مردم هیچ وقت دیگه همچین چیزی رو قبول نمیکنه حتی برا تنبیه خودم کل موهامو با تیغ زدم که دیگه هیچ وقت انقد ساده نباشم و یک سال بخاطر موهام خونه نشین شم
میدونم اونی که این وسط همه چیزو باخته منم حتی آبرو که تو زندگی هر کس از هرچیزی بیشتر ارزش داره من آبرومو باختم میدونم زنه که دنبال پوله و نشسته سر زندگیش براش چیزی مهم نیس و مرده هم کل زندگیش بچه اش هس بقیه به هیچیش نیستن اما من تو موقع های تنهاییش کنارش بودم تو موقع هایی که بچه اشو ندید دلداریش میدادم خیلی موقع ها. پشتش بودم یک بار هم تویه این همه مدت نخواستم که برام خرجی کنه حتی یه مبلغ تو حسابم پول داست شبی که رفت تو خونه خودش همون موقع همرو زدم به حسابش