دخترک_مغرور مدیر عضویت: 1398/04/04 تعداد پست: 290 عنوان خانمای گناوه ای | مشاهده متن کامل بحث + 243 بازدید | 51 پست لوازم خونگی یا جهیزیه فروشی که قیمت های مناسب تر نسبت به شهرای دیگه داشته باشن سراغ دارین؟اگه میدونین لطفا راهنمایی کنین 1398/08/13 | 23:45 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخترک_مغرور مدیر استارتر عضویت: 1398/04/04 تعداد پست: 290 ما از اون خانواده کم جمعیتاایم مثلا زیاد اهل شکم نیستیم خرجمون کمه..🤣 عزیزم😃انشاالله خوشبخت بشین وسیله هاتم به خوبی استفاده کنی من ۳۰ ام همین ماه عروسیمه هنوزم جهاز نخریدم کامل😅
دخترک_مغرور مدیر استارتر عضویت: 1398/04/04 تعداد پست: 290 حالا بنظرتون الان قیمتای بانه خوبه یا گناوه؟ بانه مناسب تره ولی باید دقتت بالا باشه همه چی رو تست شده بخر
بهاری۷۵ عضویت: 1398/05/12 تعداد پست: 19567 عزیزم😃انشاالله خوشبخت بشین وسیله هاتم به خوبی استفاده کنی من ۳۰ ام همین ماه عروسیمه هنوزم جه ... مرسی گلم.. خوشبخت بشی عروس خانوم .. ایشالا میخری نگران نباش .. واسه من تکمیله تقریبا یه سری ریزه میزا مونده و سرویس چوب کلا میشه واسه مامان شدنم یه صلوات بفرستی؟🥹💜مادر شدن یعنی: دوتا قلب تو بدنت بتپه 😍 خدایا میشه به همین زودیا دوتا قلب تو بدنم بتپه💞
بهاری۷۵ عضویت: 1398/05/12 تعداد پست: 19567 بانه مناسب تره ولی باید دقتت بالا باشه همه چی رو تست شده بخر اره از نمایندگی معتبر دلمونتی تو بانه خرید کردیم همشم تست کرد واسمون میشه واسه مامان شدنم یه صلوات بفرستی؟🥹💜مادر شدن یعنی: دوتا قلب تو بدنت بتپه 😍 خدایا میشه به همین زودیا دوتا قلب تو بدنم بتپه💞
دخترک_مغرور مدیر استارتر عضویت: 1398/04/04 تعداد پست: 290 مرسی گلم.. خوشبخت بشی عروس خانوم .. ایشالا میخری نگران نباش .. واسه من تکمیله تقریبا یه سری ریزه میز ... ممنون😍😘خریده که میشن ولی خب یکم فشرده شده و استرس زا
دخترک_مغرور مدیر استارتر عضویت: 1398/04/04 تعداد پست: 290 اره از نمایندگی معتبر دلمونتی تو بانه خرید کردیم همشم تست کرد واسمون انشاالله که همشون خوبن و به خیر و خوشی هم استفاده میکنی
بهاری۷۵ عضویت: 1398/05/12 تعداد پست: 19567 انشاالله که همشون خوبن و به خیر و خوشی هم استفاده میکنی مرسی عزیزدلم همچنین میشه واسه مامان شدنم یه صلوات بفرستی؟🥹💜مادر شدن یعنی: دوتا قلب تو بدنت بتپه 😍 خدایا میشه به همین زودیا دوتا قلب تو بدنم بتپه💞