2777
2789
عنوان

خانمای گناوه ای

| مشاهده متن کامل بحث + 243 بازدید | 51 پست
نگا یه پاساژ هست همش لوازم برقی بزرگ مثل یخچال و لباسشویی و اینا هست  حالا اسمش از خواهرم میپرس ...

مثلا ساید الجی چنده اونجا ؟یا ظرفشویی؟خبرداری

میشه واسه مامان شدنم یه صلوات بفرستی؟🥹💜مادر شدن یعنی: دوتا قلب تو بدنت بتپه 😍 خدایا میشه به همین زودیا دوتا قلب تو بدنم بتپه💞
برا خودتون که نه ولی اگه بچه کوچولو دارید بلوز آستین بلند بیارید 

ممنون عزیزم که وقت گذاشتید 😚😚

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یخچالم رو خریدم دوقلو سامسونگ شد ۱۱ و هشت صد

ساید الجی سامسونگ چنده عزیزم

میشه واسه مامان شدنم یه صلوات بفرستی؟🥹💜مادر شدن یعنی: دوتا قلب تو بدنت بتپه 😍 خدایا میشه به همین زودیا دوتا قلب تو بدنم بتپه💞
گوشت کوب مگه همزنم داره🤔این تک کاره است مارک مایر

اره دلمونتی داره یه سری داره واسه همزنه .. نه من چندکاره میخوام.. مارک دلمونتی ام داره اونجا؟اخه من از بانه اکثرا دلمونتی خریدم 

ساید الجی سامسونگ چنده عزیزم

من چون خودم ساید نمیخوام قیمت نگرفتم ولی اینی که اینجا خریدم با شهر خودمون ۸۰۰ تفاوت قیمت داشت ولی به عنوان پیشنهاد ساید نخر چون فقط قشنگی داره اما اصلا جادار و به درد بخور نیست مافامیلامون هرکی داره پشیمون شده

من چون خودم ساید نمیخوام قیمت نگرفتم ولی اینی که اینجا خریدم با شهر خودمون ۸۰۰ تفاوت قیمت داشت ولی ب ...

ما از اون خانواده کم جمعیتاایم مثلا زیاد اهل شکم نیستیم خرجمون کمه..🤣

حالا بنظرتون الان قیمتای بانه خوبه یا گناوه؟