2777
2789
من چهارمین باره تو این دوماه انقد داغون میشم

امروزازبس داغون بودم فقط گریه کردم

الان تواینترنت گشتم عوارض داروهاییه ک میخورم

لعنتیاخیلی قوین

درخواست دوستی=بلاک(  )                    باتچکر🤞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خيلي سعي كردم خورد تا صبح ببخشيد تو راه دستشويي و تخت بود كلي هم فش خورد به معده اش نميسازه تر تر مي ...

خوب‌حبوبات‌و‌‌خیس‌کن‌ازشب‌‌چند‌بارم‌آبشو‌بریز‌دور‌ولی‌من‌به‌شوشو‌جان‌میگم‌عیب‌نداره‌داره‌میشوره‌میبره‌پایین‌دیگه‌‌پاک‌شدی‌عزیزم‌اونم‌‌گول‌میخوره‌و‌تشکر‌میکنه😆😆😆😆😆😆😆😆

عصبی میشی ها قندت میفته کلافه ترمیشی. 

حالا شاید دلم ب خودم سوخت ی چیزی خوردم

:چرا باید بخاطره رفتاره خشنم معذرت بخوام؟اونایی که منو به اینجا رسوندن هیچوقت ازم معذرت نخواستن

فقط تو نینی سایت میبینم شام پلو و برنج و خورشت و ماکارونی میخورن شام باید سبک باشه ما که اصلا برنج نمیخوریم حتی برای مهمونی شب هم برنج نمیپزیم مگر مهمون خیلی غریبه و رودربایستی دار باشه

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
بابرنج میخورید؟ خوشمزه میشه فکرکنم  من یه جا دیدم قارچ ریخته بودن توش.  گوشت داره؟

منم یه مدت قارچ میریختم دیگه نمیریزم،گوشتم که اصن نمیخریم،همیشه فقط مرغ و ماهی،من از گوشت متنفرم،شوهرمم نمیخوره،با برنج خیلی خوشمزه میشه،پیاز سرخ کرده هم زیاد میریزم،یکم آبغوره هم ریختم

آیت الله بهجت:گشتیم و گشتیم ذکری بالاتر از صلوات پیدا نکردیم.
فقط تو نینی سایت میبینم شام پلو و برنج و خورشت و ماکارونی میخورن شام باید سبک باشه ما که اصلا برنج ن ...

عادت دیگه درضمن شب های پاییز و زمستان طولانی هست من که شیرمیدم گشنم میشه اگه نخورم  بعدش صدبذابر میخورم  بچه ام پلو برنجی هست اکثرا. 

فقط تو نینی سایت میبینم شام پلو و برنج و خورشت و ماکارونی میخورن شام باید سبک باشه ما که اصلا برنج ن ...

هرکسی ی مدله دیگه

من ک فقط عاشق پلوام میمیرم براش

:چرا باید بخاطره رفتاره خشنم معذرت بخوام؟اونایی که منو به اینجا رسوندن هیچوقت ازم معذرت نخواستن
هرکسی ی مدله دیگه من ک فقط عاشق پلوام میمیرم براش

خب ما غذای برنجی و پلو رو فقط ظهر میخوریم شام کشک بادمجون کتلت شنیسل پنیر و گردو املت همبرگر عدسی خوراک لوبیا و اینجور چیزا البته من بعضی وقتا خودم فقط میوه میخورم اگه برنج بخورم اصلا شب خوابم نمیبره همین نونیا رو هم مقدار خیلی کم‌میخورم 

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
کدام اشکنه باقرقورت؟ 

اشکنه یزدی 😂😂😂

گوجه سیب زمینی گوجه و گردو و اخر سرم تخم مرغ اخر سر هم مورزنگوش 

تو چند سالگی فهمیدی تاب تاب عباسی نیس تاب تاب هم بازی هست 😂😂😂