همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
فقط تو نینی سایت میبینم شام پلو و برنج و خورشت و ماکارونی میخورن شام باید سبک باشه ما که اصلا برنج نمیخوریم حتی برای مهمونی شب هم برنج نمیپزیم مگر مهمون خیلی غریبه و رودربایستی دار باشه
😍آه باران باران شیشه پنجره را باران شست از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
بابرنج میخورید؟ خوشمزه میشه فکرکنم من یه جا دیدم قارچ ریخته بودن توش. گوشت داره؟
منم یه مدت قارچ میریختم دیگه نمیریزم،گوشتم که اصن نمیخریم،همیشه فقط مرغ و ماهی،من از گوشت متنفرم،شوهرمم نمیخوره،با برنج خیلی خوشمزه میشه،پیاز سرخ کرده هم زیاد میریزم،یکم آبغوره هم ریختم
آیت الله بهجت:گشتیم و گشتیم ذکری بالاتر از صلوات پیدا نکردیم.
خب ما غذای برنجی و پلو رو فقط ظهر میخوریم شام کشک بادمجون کتلت شنیسل پنیر و گردو املت همبرگر عدسی خوراک لوبیا و اینجور چیزا البته من بعضی وقتا خودم فقط میوه میخورم اگه برنج بخورم اصلا شب خوابم نمیبره همین نونیا رو هم مقدار خیلی کممیخورم
😍آه باران باران شیشه پنجره را باران شست از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍