2777
2789
من چهارمین باره تو این دوماه انقد داغون میشم

امروزازبس داغون بودم فقط گریه کردم

الان تواینترنت گشتم عوارض داروهاییه ک میخورم

لعنتیاخیلی قوین

درخواست دوستی=بلاک(  )                    باتچکر🤞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خيلي سعي كردم خورد تا صبح ببخشيد تو راه دستشويي و تخت بود كلي هم فش خورد به معده اش نميسازه تر تر مي ...

خوب‌حبوبات‌و‌‌خیس‌کن‌ازشب‌‌چند‌بارم‌آبشو‌بریز‌دور‌ولی‌من‌به‌شوشو‌جان‌میگم‌عیب‌نداره‌داره‌میشوره‌میبره‌پایین‌دیگه‌‌پاک‌شدی‌عزیزم‌اونم‌‌گول‌میخوره‌و‌تشکر‌میکنه😆😆😆😆😆😆😆😆

عصبی میشی ها قندت میفته کلافه ترمیشی. 

حالا شاید دلم ب خودم سوخت ی چیزی خوردم

:چرا باید بخاطره رفتاره خشنم معذرت بخوام؟اونایی که منو به اینجا رسوندن هیچوقت ازم معذرت نخواستن

فقط تو نینی سایت میبینم شام پلو و برنج و خورشت و ماکارونی میخورن شام باید سبک باشه ما که اصلا برنج نمیخوریم حتی برای مهمونی شب هم برنج نمیپزیم مگر مهمون خیلی غریبه و رودربایستی دار باشه

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
بابرنج میخورید؟ خوشمزه میشه فکرکنم  من یه جا دیدم قارچ ریخته بودن توش.  گوشت داره؟

منم یه مدت قارچ میریختم دیگه نمیریزم،گوشتم که اصن نمیخریم،همیشه فقط مرغ و ماهی،من از گوشت متنفرم،شوهرمم نمیخوره،با برنج خیلی خوشمزه میشه،پیاز سرخ کرده هم زیاد میریزم،یکم آبغوره هم ریختم

آیت الله بهجت:گشتیم و گشتیم ذکری بالاتر از صلوات پیدا نکردیم.
فقط تو نینی سایت میبینم شام پلو و برنج و خورشت و ماکارونی میخورن شام باید سبک باشه ما که اصلا برنج ن ...

عادت دیگه درضمن شب های پاییز و زمستان طولانی هست من که شیرمیدم گشنم میشه اگه نخورم  بعدش صدبذابر میخورم  بچه ام پلو برنجی هست اکثرا. 

فقط تو نینی سایت میبینم شام پلو و برنج و خورشت و ماکارونی میخورن شام باید سبک باشه ما که اصلا برنج ن ...

هرکسی ی مدله دیگه

من ک فقط عاشق پلوام میمیرم براش

:چرا باید بخاطره رفتاره خشنم معذرت بخوام؟اونایی که منو به اینجا رسوندن هیچوقت ازم معذرت نخواستن
هرکسی ی مدله دیگه من ک فقط عاشق پلوام میمیرم براش

خب ما غذای برنجی و پلو رو فقط ظهر میخوریم شام کشک بادمجون کتلت شنیسل پنیر و گردو املت همبرگر عدسی خوراک لوبیا و اینجور چیزا البته من بعضی وقتا خودم فقط میوه میخورم اگه برنج بخورم اصلا شب خوابم نمیبره همین نونیا رو هم مقدار خیلی کم‌میخورم 

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
کدام اشکنه باقرقورت؟ 

اشکنه یزدی 😂😂😂

گوجه سیب زمینی گوجه و گردو و اخر سرم تخم مرغ اخر سر هم مورزنگوش 

تو چند سالگی فهمیدی تاب تاب عباسی نیس تاب تاب هم بازی هست 😂😂😂