2777
2789
تازه 2 سال قبل...پس ما الان حدود 20 تومنی باید کنار بزاریم..واای کم کم دارم پشیمون میشم.20 تومن خیلی ...

گفتی چند نفرید؟ حتما تور بگیرید ارزونتر میفته و تفریحاتشم غواصی و پاراسل اینا پولیه

ساحلش که محشره مجانیه 

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 
ای ول پس خود خود مارکوپولویی تو..خوبی ؟؟

اره عزیزم خوبم 🤕🤕🤕

تو خوبی؟

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

گفتی چند نفرید؟ حتما تور بگیرید ارزونتر میفته و تفریحاتشم غواصی و پاراسل اینا پولیه ساحلش که محشره ...

من و شوهرم و دختر 9 ساله م..پسرمم 3 سالشه نمیدونم بلیط براش باید بگیریم یا نه

مادرم همسرم دخترم و پسرم عشقای زندگیم
من و شوهرم و دختر 9 ساله م..پسرمم 3 سالشه نمیدونم بلیط براش باید بگیریم یا نه

اگه بلیط سیستمی بگیرید نصف قیمته اگه بلیت چارتری بگیرید باید پول بلیت کامل رو بدید

هتل هم هتلای نزدیک خیابون اصلی رو برید که نخواید زیاد پول تاکسی بدید

اگه بلیط سیستمی بگیرید نصف قیمته اگه بلیت چارتری بگیرید باید پول بلیت کامل رو بدید

آهان.. میسی گلم انشالله یه جایی اون دور و برا می بینمت..خخخ ..

مادرم همسرم دخترم و پسرم عشقای زندگیم
آهان.. میسی گلم انشالله یه جایی اون دور و برا می بینمت..خخخ ..

کی‌میرین شاید منم تا اون موقع کیش برم 🏃‍♀️🐎🏃‍♀️

تازه 2 سال قبل...پس ما الان حدود 20 تومنی باید کنار بزاریم..واای کم کم دارم پشیمون میشم.20 تومن خیلی ...

بله... ولی فکر نمی‌کنم خیلی گرونتر شده باشه چون امسالم قیمتا و چک میکردم حدود نفری یک و خورده ای بود البته فقط بلیط و هتل

💗💗💗