2777
2789
واسه خرید بنظر جالب نیست دیگه مثل قدیم نیست که جنسا اصل باشه و اونور گیر نیاد همون اشغال چینی هان ک ...

فک کردم ترکیه رو میگین نمیدونم حواسم کجا بوده

دلم پیش ترکیست 😅

البته الان دیگه اوضاع خرابه

فک کردم ترکیه رو میگین نمیدونم حواسم کجا بوده دلم پیش ترکیست 😅 البته الان دیگه اوضاع خرابه

باشه دوست گرامی ..همه اشتباه میکنن دیگه ایرادی نداره

مادرم همسرم دخترم و پسرم عشقای زندگیم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ما سه شب و ۴ روز اونجا بودیم هتل هم صبحانه فقط داشت ناهار و شام با خودمون بود  ما فقط جاهای دید ...

خوبه پس ولی ما با دو تا بچه بنظرم هزینه هامون خیلی بالاتر میره

خوبه پس ولی ما با دو تا بچه بنظرم هزینه هامون خیلی بالاتر میره

بله دو نفر بودیم بدون خرید ۴ تومن شد البته من هزینه های تاکسی اینارو نگفتم

من به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود
از اسمت معلومه زیاد اهل سفری ..بیشتر برامون بگو مارکوپولوی گرامی...خخخخخ

چی بگم از کجاااا بگممم😂😂

بپرسید بگم

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 
اگه رفتی فقط وقتتو بزار واسه تفریحات دریایی اینا اصلا سمت مرکز خریداش نرو همشونو از تهران میارن ارحی ...

مرسی از راهنماییتون والله من و شوهرم خیلی وقته دلمون میخواد بریم ولی بخاطر بچه ها شرایط جور نبود امسال اگه خدا بخواد ببینیم چطور میشه

چی بگم از کجاااا بگممم😂😂 بپرسید بگم

خوب اول از ایرانگردی بگو..مثلا جنوب یا طرفای سیستان و اینا که هیچوقت نرفتم

مرسی از راهنماییتون والله من و شوهرم خیلی وقته دلمون میخواد بریم ولی بخاطر بچه ها شرایط جور نبود امس ...

ما تقریبا هر سال میریم البته پارسال و امسال ب خاطر بارداری و نی نی کوچولو نرفتیم، زمانش هم صد در صد بهترین وقتش اواخر پاییزه چون قبل از اون خیلی گرمه با اینکه پاییز و زمستون گرونتره، هزینه هم ما آخرین بار ک دو سال پیش رفتیم سه تا بزرگسال با دوتا بچه هام شد حدود 12 تومن

💗💗💗
مرسی از راهنماییتون والله من و شوهرم خیلی وقته دلمون میخواد بریم ولی بخاطر بچه ها شرایط جور نبود امس ...

اگه رفتی از فرودگاه بلیط تفریح هارو نگیر همه هتل ها با تخفیف میدن واینکه پول تاکسی هم زیاده یه مسیر ۵ دقیقه ای ۲۵ یا ۳۰ میگیرن سعی کن مرکز شهر رفتی با ون بری که نفری دو تومنه

من به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود
خوب اول از ایرانگردی بگو..مثلا جنوب یا طرفای سیستان و اینا که هیچوقت نرفتم

سمت سیستان نرفتم ولی کیش زیاد رفتم قشم هم یبار بری بد نیست بستگی داره اهل چی باشی اگه دنبال مدرنیته و اینا هستی خوب کیش به نسبت جاهای دیگه ی جنوب پیشرفته تره 

ولی اگه طبیعت گرد هستی قشم و جزیره هرمز و چابهار و ... 

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 
ما تقریبا هر سال میریم البته پارسال و امسال ب خاطر بارداری و نی نی کوچولو نرفتیم، زمانش هم صد در صد ...

تازه 2 سال قبل...پس ما الان حدود 20 تومنی باید کنار بزاریم..واای کم کم دارم پشیمون میشم.20 تومن خیلی زیاده

سمت سیستان نرفتم ولی کیش زیاد رفتم قشم هم یبار بری بد نیست بستگی داره اهل چی باشی اگه دنبال مدرنیته ...

خودت کجایی هستی؟ البته ببخشید اگه فضولی نباشه

خودت کجایی هستی؟ البته ببخشید اگه فضولی نباشه

خواهش میکنم عزیزم خیلی جای مشخصی ندارم ولی عمدتا کرج و اصفهان و کیش و کردستان در رفت و آمدم 😭

خواهش میکنم عزیزم خیلی جای مشخصی ندارم ولی عمدتا کرج و اصفهان و کیش و کردستان در رفت و آمدم 😭

ای ول پس خود خود مارکوپولویی تو..خوبی ؟؟

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز