راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
از اسمت معلومه زیاد اهل سفری ..بیشتر برامون بگو مارکوپولوی گرامی...خخخخخ
چی بگم از کجاااا بگممم😂😂
بپرسید بگم
اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳ ) شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎
مرسی از راهنماییتون والله من و شوهرم خیلی وقته دلمون میخواد بریم ولی بخاطر بچه ها شرایط جور نبود امس ...
ما تقریبا هر سال میریم البته پارسال و امسال ب خاطر بارداری و نی نی کوچولو نرفتیم، زمانش هم صد در صد بهترین وقتش اواخر پاییزه چون قبل از اون خیلی گرمه با اینکه پاییز و زمستون گرونتره، هزینه هم ما آخرین بار ک دو سال پیش رفتیم سه تا بزرگسال با دوتا بچه هام شد حدود 12 تومن
مرسی از راهنماییتون والله من و شوهرم خیلی وقته دلمون میخواد بریم ولی بخاطر بچه ها شرایط جور نبود امس ...
اگه رفتی از فرودگاه بلیط تفریح هارو نگیر همه هتل ها با تخفیف میدن واینکه پول تاکسی هم زیاده یه مسیر ۵ دقیقه ای ۲۵ یا ۳۰ میگیرن سعی کن مرکز شهر رفتی با ون بری که نفری دو تومنه
خوب اول از ایرانگردی بگو..مثلا جنوب یا طرفای سیستان و اینا که هیچوقت نرفتم
سمت سیستان نرفتم ولی کیش زیاد رفتم قشم هم یبار بری بد نیست بستگی داره اهل چی باشی اگه دنبال مدرنیته و اینا هستی خوب کیش به نسبت جاهای دیگه ی جنوب پیشرفته تره
ولی اگه طبیعت گرد هستی قشم و جزیره هرمز و چابهار و ...
اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳ ) شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎
خواهش میکنم عزیزم خیلی جای مشخصی ندارم ولی عمدتا کرج و اصفهان و کیش و کردستان در رفت و آمدم 😭