2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هفتهدپیش اونجا بودم هواش خوب بود  هزینه ها برای ما که دونفریم ۴ تومن شد البته من خرید نکردم چون اصلا جنسای خوبی ندیدم همش تفریح رفتیم ولی قیمت بلیط ها بالاست مثلا ۱۲ تومن یا ۱۶۰

من به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود
هزینه ها برای سه نفر چجوریه؟

ارزون نیست 

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 
من هفتهدپیش اونجا بودم هواش خوب بود  هزینه ها برای ما که دونفریم ۴ تومن شد البته من خرید نکردم ...

یعنی کل تور دو نفره تون بدون خرید 4 تومن شد؟هزنه هتل و صبحانه و .. حساب شده دیگه؟

مادرم همسرم دخترم و پسرم عشقای زندگیم
من هفتهدپیش اونجا بودم هواش خوب بود  هزینه ها برای ما که دونفریم ۴ تومن شد البته من خرید نکردم ...

خوش گذشت؟ ارزشش این هزینه رو دار به نظرت؟

وضعیت خرید چطوره قیمتاش نسبت به ایران

واسه خرید بنظر جالب نیست دیگه مثل قدیم نیست که جنسا اصل باشه و اونور گیر نیاد

همون اشغال چینی هان که تهرانم هست

وقتتونو بیشتر برای گشتن و تفریحات دریایی و ساحل بزارید 

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 
یعنی کل تور دو نفره تون بدون خرید 4 تومن شد؟هزنه هتل و صبحانه و .. حساب شده دیگه؟

ما سه شب و ۴ روز اونجا بودیم هتل هم صبحانه فقط داشت ناهار و شام با خودمون بود  ما فقط جاهای دیدنی و تفریحاشو رفتیم جنسای خوبی نداشت اصلا  جنسای فیک بود من شهر خودم واسه خرید عالیه بلیط رفت و برگشت و هتل و تفریح اره ۴ تومن شد

نسبت به ایران؟؟؟؟؟؟ مگه اونجا خارجه عزیزم؟ یه چی میشنویم هااا

منظورشون فکر‌کنم نسبت به سرزمین اصلی هست

ما سه شب و ۴ روز اونجا بودیم هتل هم صبحانه فقط داشت ناهار و شام با خودمون بود  ما فقط جاهای دید ...

اگه رفتی فقط وقتتو بزار واسه تفریحات دریایی اینا اصلا سمت مرکز خریداش نرو همشونو از تهران میارن ارحینال نبودن

واسه خرید بنظر جالب نیست دیگه مثل قدیم نیست که جنسا اصل باشه و اونور گیر نیاد همون اشغال چینی هان ک ...

از اسمت معلومه زیاد اهل سفری ..بیشتر برامون بگو مارکوپولوی گرامی...خخخخخ

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز