فکلی مدیر عضویت: 1398/02/26 تعداد پست: 1196 عنوان مغز گردو | مشاهده متن کامل بحث + 2308 بازدید | 32 پست خانوما من گردوهام داشت کپک میزد همشونو مغز کردم الان بعضی هاشون نم داره بزارمشون تو فریز یا بزارم خشک بشه میترسم بزارمش خشک بشه مورچه بزنه بهش بعدشم بهم بگید اگه ی مقداری آسیاب کنم خراب میشه 1398/08/10 | 23:51 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فکلی مدیر استارتر عضویت: 1398/02/26 تعداد پست: 1196 به خاطراین کپک زده گردوخیس بوده نزاشتی افتاب خشک بشه یاازاونی که گرفتین خیس بوده مال درخت حیاط خودمون بوده ی روز بیشتر نزاشتم بمونه اونم پشت پنجره
عســــل. عضویت: 1387/01/30 تعداد پست: 42502 نه تازس من ی روز بیشتر نزاشتم بمونه برا خشک شدنش اوه ی روز کمه!! شانس اوردی همش خراب نشدهمن یادمه قدیما مامانم یک ماه میریخت گوشه زیرزمین تا کامل خشک یشهتو افتایم نمیگذاشت اصلا.گردو بوی افتاب میگیره اخه.فقط تو سایا
فکلی مدیر استارتر عضویت: 1398/02/26 تعداد پست: 1196 نزاشتی قشنگ خشک بشن مغز کردی کپک زده اوهم همشون الان مغز کردم میخوام بزارم ی روز بیرون بمونه بعدش بزارم فریزر
sasadena عضویت: 1398/02/17 تعداد پست: 577 مال درخت حیاط خودمون بوده ی روز بیشتر نزاشتم بمونه اونم پشت پنجره همون بوده حداقل سه الی ۴روزبایدافتاب بخوره
فکلی مدیر استارتر عضویت: 1398/02/26 تعداد پست: 1196 اوه ی روز کمه!! شانس اوردی همش خراب نشده من یادمه قدیما مامانم یک ماه میریخت گوشه زیرزمین تا کامل خ ... اهان
چهارخونه عضویت: 1398/07/25 تعداد پست: 17024 باید بیشتر میذاشتی خشک بشهآسیاب کن و بذار فریز میمونه سالم میشه واسه رسیدن به خواسته هام یه صلوات بفرستی
فکلی مدیر استارتر عضویت: 1398/02/26 تعداد پست: 1196 باید پوست سبزش جدا میکردی....میذاشتی خشک میشد بعد مغز میکردی...تا کپک نزنه... اگر اینکارا رو نکردی ... پوست سبزشو کنم گذاشتم ی روز تو افتاب بعد الان کپک زده بو نصفش
شادی_ماه عضویت: 1398/01/15 تعداد پست: 15077 اوه ی روز کمه!! شانس اوردی همش خراب نشده من یادمه قدیما مامانم یک ماه میریخت گوشه زیرزمین تا کامل خ ... مادرتون مغز شده ش رو یه ماه خشک میکرد یا با اون پوست سخت ش؟ یعنی مغز نشده؟ ♡مهربونم میشه یه صلوات مهمونم کنی♡🌹 لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ🌹
sasadena عضویت: 1398/02/17 تعداد پست: 577 اوه ی روز کمه!! شانس اوردی همش خراب نشده من یادمه قدیما مامانم یک ماه میریخت گوشه زیرزمین تا کامل خ ... ماکه بادوم وگردوداریم توافتاب پهن میکنیم ولی گردوبه خاطرپوست سبزش زودترجدابشه توکیسه میکنن جای تاریک تازودترجدابشه.
delaramjon عضویت: 1397/12/08 تعداد پست: 3583 اوهم همشون الان مغز کردم میخوام بزارم ی روز بیرون بمونه بعدش بزارم فریزر قشنگ پهن کن جلو افتاب مامانم اینا یه بار ۲۰ کیلو مغز کردن نزاشته بودن قشنگ خشک بشه یکم کپک زد
فکلی مدیر استارتر عضویت: 1398/02/26 تعداد پست: 1196 قشنگ پهن کن جلو افتاب مامانم اینا یه بار ۲۰ کیلو مغز کردن نزاشته بودن قشنگ خشک بشه یکم کپک زد اهان باشه خیلی ممنون از راهنمایاتون
عســــل. عضویت: 1387/01/30 تعداد پست: 42502 مادرتون مغز شده ش رو یه ماه خشک میکرد یا با اون پوست سخت ش؟ یعنی مغز نشده؟ درخت گردو داشتیم.پوست سبزش ک تازه هست رو میگرفتن بعد میزاشتن خشک بشهخشک شده اش ک اگه هوا بخوره بد طعم میشه
عســــل. عضویت: 1387/01/30 تعداد پست: 42502 ماکه بادوم وگردوداریم توافتاب پهن میکنیم ولی گردوبه خاطرپوست سبزش زودترجدابشه توکیسه میکنن جای تاریک ... اره بخاطر همین شاید تو زیر زمین بودهیادمه بعد چند روز چوب به کیسه ها میزدناخیییی یاد قدیم افتادم.میرفتیم تو زیرزمین خونه دهات چ بوووویی میومد..واااای🥰🥰🥰
sasadena عضویت: 1398/02/17 تعداد پست: 577 اره بخاطر همین شاید تو زیر زمین بوده یادمه بعد چند روز چوب به کیسه ها میزدن اخیییی یاد قدیم افتادم ... ماالانم تابستونامیریم پیش مامان بابامون بادوم وگردووهندونه وانگورکه شیره میکنن فیض میبریم واقعاادم دلش تنگ میشه