2777
2789
عنوان

چنگ زدن گربه

| مشاهده متن کامل بحث + 88746 بازدید | 56 پست
انتی بیوتیک  با واکسن هاری  واکنش نشون میده و ممنوعه عزیزم

الان دختر من ۴ سالو نیمش هست تو برنامه واکسن هاش کزار نبوده؟

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
مرکز بهداشت نبرش معلوم نیست واکسن کزازشون چی هست من به یکی از فامیلامون زدن ۳ روز روانه بیمارستان شد ...

سطحیه خیلی عکسش صفحه قبل هست

فقط چند بار شستم و حسابی بتادین زدم بهش

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

انتی بیوتیک  با واکسن هاری  واکنش نشون میده و ممنوعه عزیزم

عزیزم این اتفاق واس مادر منم هفته ی گذشته پیش اومد

با 3 تا پزشک مشورت کردیم هر 3 همینو گفتن

یکی از پزشکا اتفاقا فامیلمونم بود و فوق داره پزشک اطفال هستن ایشون

همینو گفتن

دیگه این که از تداخلات دارویی خبر نداشتنو من نمیدونم

من بچه بودم گربه تیکه پاره ام میکرد

واکسن نزد مادرم  

چجوری زنده ام

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               
بله واکسن پنتا رو زده نیازی نیست کزازو بزنه 

یادم نیست که😶😶😶اگه اجباری بوده زدن براش

اجباریه؟

عزیزم این اتفاق واس مادر منم هفته ی گذشته پیش اومد با 3 تا پزشک مشورت کردیم هر 3 همینو گفتن یکی از ...

اکثر پزشکا از برنامه واکسیناسیون کشوری بی اطلاعن  پزسک متخصص مریضو برای نیش زنبور  فرستاده بود واکسن هاری بزنه !!!!

اره عزیزم زدن براش  برای همه میزنن نگران نباش

مرسی عزیزم

پس الان نیاز به واکسن نیست تا صبح که ببرم ببیننش؟

مرسی عزیزم پس الان نیاز به واکسن نیست تا صبح که ببرم ببیننش؟

بله عزیزم  بگو که گربه اهلی نبوده  ناحیه خراشم  بهشون بگو و ممکنه بخاطر گرونی واکسن و خسیس بازیشون سر باز بزنن از زدن واکسن بگو خواهرم کارشناس بهداشته واکسن پنجگانش تلقیح شده  دیگه دوزاریش میفته  حواست باشه بهت یه کارت بده روز اول  یه واکسن میزنه  روز سوم یکی  ۷ روز بعد یکی دیگه و تمام  

اکثر پزشکا از برنامه واکسیناسیون کشوری بی اطلاعن  پزسک متخصص مریضو برای نیش زنبور  ف ...

من کرازو میدونستم واس نیش زنبور لازمه منتها هاریو نشنیدم اصلا

اتفاقا دقیقا اون روز سر کلاس خدمات سلامت استادمون دقیقا همینو بهمون میگف

میگف درسته یه کار اضافه بر سازمان حساب میشه برا شماها

ولی از الان یه دفترچه های خاصیو که مربوط به واکسنا و ایناس سعی کنید مطالعه کنید

بله عزیزم  بگو که گربه اهلی نبوده  ناحیه خراشم  بهشون بگو و ممکنه بخاطر گرونی و ...

مرسی گلم ممنون از راهنماییت

این ۳ تا واکسن برای هاری هست؟

من کرازو میدونستم واس نیش زنبور لازمه منتها هاریو نشنیدم اصلا اتفاقا دقیقا اون روز سر کلاس خدمات سل ...

بله حق با استادتونه  مطالعش به کارتون میاد حتما  درسته که  جز وظایف ماست ولی  اطلاعات  هیچ وقت  زیادش بد نیست