2777
2789
عنوان

چنگ زدن گربه

88746 بازدید | 56 پست

بچه ها دخترم تو کوچه داشت با گربه بازی میکرد اومد نازش کنه گربه هم به هوای بازی دستشو اورد زد به دست دخترم یکم دستش خراش برداشت دخترم

خیلی جزیی و سطحی خراش برداشت دستش اوردمش خونه حسابی دستشو شستم و بتادین زدم بهش

لازمه کار دیگه ای هم بکنم؟

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

واکسن کزاز لازمه

میتونم فردا صبح ببرمش بهداشت؟

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

توهم باید به هوای بازی چهارتا میکوبوندی توسر گربه

امضامو تااخر بخون😁کبوتر با کبوتر باز باران با ترانه میخورد بر بامش بیش برفش بیشتر آمدی جانم به قربانت ولی حالا چرا عاقل کند کاری که باز آید به کنعان غم مخور خربزه با پوست موزو میندازی زمین هوا میره نمیدونی تا کجا میره !! بیا یه بازی 😁                                                                                        ریپلای کن  بگو چه امضای باحالی داری اونوقت یه نفر نظرتو میخونه و میاد امضای منو ببینه و میبینه خبر خاصی نیست. در واقع ما موفق شدیم یکیواسکل کنیم😂😂‌‌    
سریعا مراجعه به مرکز بهداشت برای تزریق واکسن هاری 

گربه هاری اخه

عزیزم نمیخام بترسونمت ولی میگن خراش گربه و سگ و اینجور جیزا خطرناکه .. هم بابامو هم پسر خواهرمو گربه و سگ خراش انداخته بود .. رفتن دکتر..فرستاده بودنشون مرکز بهداشت اونجا آمپول و کزار بهشون زده بودن .. فک کنم ۶تا آمپول بود یا۴تا ..که هر روز باید یدونه میزدن

ببر دکتر گلم .. ضرر نداره که

کار خوبه خدا درست کنه..😍😍😍