2777
2789
عنوان

چنگ زدن گربه

| مشاهده متن کامل بحث + 88746 بازدید | 56 پست
بله عزیزم یه واکسنه  سه بار میزننش

مرسی گلم ممنون

فردا حتما میرم

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بله من واکسیناتور هستم  گربه ناقل هاری هست حتی گربه های  اهلی  که واکسینه شدن ه ...

تا چند روز میشه واکسن هاری زد ؟

روز چهار یا پنج هم میشه زد ؟

البته من و چنگ نزد سگ یا گاز نگرفت بزاقشم بهم نخورد فقط به غذاش دست زدم میترسم غذاش هاری داشته باشه چون پشت دستم یه زخم سطحی که روش لایه ی قهوه ای هست داشت ترسیدم روز دوم رفتم مرکز واکسیناسیون هاری گفتن زخمت بستس هاری نمیگیری ولی من خیلی میترسم میخوام فردا دوباره برم

یعنی دیر شده ؟ 

باید حتمااا بری واکسن هاری بزنه تی ۴۸ ساعت حتما باید بزنه وگرنه خدایی نکرده میمیره. من خودم گربه های خیابونی چنگم زدم یه چنگ جزئی بود ولی رفتم روز بعدش زدم گفتن اگه چند ساعت دیرتر میومدی تموم بود. حتا اگه یه سوراخ کوچولو هم بود ببرش بزنه. وقتی زد ۱۰ روز گربه رو زیر نظر بگیر اگه علامت هاری داشت سعی کن از محله بندازیش بیرون ولی مطمئن شو بچه نداشته باشه گناه داره حتی اگه هار باشه

[QUOTE=215962835]تا چند روز میشه واکسن هاری زد ؟ روز چهار یا پنج هم میشه زد ؟ البته من و چنگ نزد سگ یا گاز نگرفت بز ...[/فردا نرو امروز برو. باید هرچه سریع تر بری حتی اگه ساعت ۳ نصفه شب بود‌. اگه امروز بری دیر نشده فقط سریع برو همین الان آماده شو برو

[QUOTE=215962835]تا چند روز میشه واکسن هاری زد ؟ روز چهار یا پنج هم میشه زد ؟ البته من و چنگ نزد سگ ...

مرسی عزیزم مورد من اصلا نیاز به واکسن نداشت ولی من روز چهارم رفتم انقدر اصرار کردم که به زور بهم واکسن زدن 😂😂

در مورد تعداد روزها هم تا ۶ روز فرصته بعد ۶ روز دیگه نمیزنن اونی هم که به شما گفت اگه یه ساعت دیرتر میومدی تموم بود دروغ گفته

تا ۶ روز وقت هست البته اگه گاز گرفتگی عمیق و مخصوصا تو قسمت گردن و صورت باشه که حتی دقیقه هم مهمه ولی غیر اون اگه گاز گرفتگی خفیف باشه و خیلی سطحی اول بابد تا ۱۵ دقیقه با آب و صابون شست و به هیچ عنوان باند روش نبندن و تا ۶ روز وقت هست که برن واکسن بزنن 

جالب اینجاس به شما گفتن یه ساعت دیرتر میومدی کار تموم بود مه دروغ گفتن و یکی از آشناهای ما سگ دستشو گاز گرفت و گوشت و کند بردن مرکز بهداشت واکسن نزدن گفتن برو اگه سگه مریض شد یا خودت تب کردی بیا 😐😐😐😐

نه به اونی که پیاز داغشو زیاد کرد نه به اینی که در اون حد گاز گرفتگی و واکسن نزد چون میگفت سگ خونگیه ولی واکسن ربطی به خونگی و ... نداره 

سلام دکتر من یک روز که رفتم  گوشت مرغ به بچه گربه های محل مان ببرم دو تا بچه گربه بودند. بعدش که اومدم بریزم گرسنه بودند و سریع اومدن و خوردند من هم که عجله داشتم میخواستم برم سریع چند تیکه گوشت را میخواستم بزارم جلوی دهنش وقتی داشت گوشت را می‌خورد دستش رفت رو دست من بعد دستم را به طور کوچک سوراخ کرد و خون اومد چند روز بعد هم زخمش بسته شد چیکار کنم

استارتر بیا توروخدا شما دخترتونو بردین بهداشت؟؟ واکسن زد؟؟

بردم یبار واکسن زدن

اماااا برا تکرارش نبردم خیلی بدجور میزدن

چندجای دستشو زدن بچه زجر کشید

کاش کلا نمیبردم

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟