2777
2789
عنوان

من الان اين شكليم😳

| مشاهده متن کامل بحث + 822 بازدید | 58 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا به نظرم بهش متلک انداختی اما اسمشو گذاشتی شوخی، اونم بهش برخورده و جوابتو داده دیگه

از جملات قصار :"هر جا که روی آسمان همین رنگ است" !!                   من به آسمونش کاری ندارم ، به زمینش کار دارم 😳
شوخي كردم اصن جو طوري نبود كه بخواد فك كنه مثلا دارم جدي ميزنم اين حرف رو 

خب معمولا بیشتر نیش و کنایه ها در قالب شوخی بیان میشه تا طرف هم بدونه اوضاع از چه قراره و هم ناراحت نشه

بازبون درازابحث نکن کم میازی خخخخ ادموسرویس میکنن.خب توهم برگبتی منم ۱۰سال باشوهرم اختلاف دارم ولی ه ...

اصن من از همون مجردي عاشق اختلاف سني زياد بودم. و اينكه همسرم اصلا چهره و تيپش به سنش نميخوره

حتي گاهي شده خودش هم ميگه تو كوچولويي و شوخي ميكنه و ...

منم ۱۲سال تفاوت داریم بعد ولی نمیخوره اما یکبار گفتم تو پیر شدی گفت اکن زمان که ازدواج کردیم شاد بود ...

اصلا اونقد كپ كردم كه فقط صحنه رو ترك كردم اصن موندم حالا چه برسه ب اينكه جواب بدم