2777
2789
عنوان

من الان اين شكليم😳

| مشاهده متن کامل بحث + 822 بازدید | 58 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا اونقد كپ كردم كه فقط صحنه رو ترك كردم اصن موندم حالا چه برسه ب اينكه جواب بدم

من حاضر جوابم😁

عشق  اون لحظه ای حس کردم که همه دنیا گفتن نه اما اون با عشق آغوشش باز کرد گفت تو بخوای اره💋💋 
اصلا اونقد كپ كردم كه فقط صحنه رو ترك كردم اصن موندم حالا چه برسه ب اينكه جواب بدم

معلومه که سن نقطه ضعفه همسرتونه که یهو گارد گرفته..

شدن...  ــــــــــــــ إِنَّ اللَّهَ يَرْزُقُ مَنْ يَشَاءُ بِغَيْرِ حِسَابٍ ـــــــــــــ
یه لحظه فکر کن جاتون برعکس میشد  اونوقت بهت بگه پیر شدی ناراحت نمی شی؟

شايد ناراحت بشم اما هيچوقت بهش نميگم كه الان مرداي بهتر از تو ميخوان من زنشون بشم

حرفش جالب نبوده

شايد ناراحت بشم اما هيچوقت بهش نميگم كه الان مرداي بهتر از تو ميخوان من زنشون بشم حرفش جالب نبوده

آره خب حرف اونم خوب نبود

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜

شايد حرفي كه من زدم اشتباه بوده و خق داشته كه حتي ناراحت بشه اما جوابي كه داده اصلا خوب نيست 

ميتونست فقط بگه چرا پس ازدواج كردي؟

نه اينكه من چه الان چه سه سال بعد سرتر از توام ميتونم بگيرم

اگه من جاش بودم هيچ وقت اين حرف رو بهش نميزدم اونم بعد از دو سال

حالا اگه من بگم ميگه تازه جوانتر هم شدم از وقتی ازدواج کردم😂😂😂

همسرم شاه قلبم دوست دارم 😍😍😍😍😍چه خوبه که کنارمی عمرم😍😍😍😍میمانم باهات تا همیشه که تو تمام زندگیمی 😘😘😘💝💝💝💝💝💝
حالا اگه من بگم ميگه تازه جوانتر هم شدم از وقتی ازدواج کردم😂😂😂

بخدا هر جوري حرف بزني مردا يه جوري اين حرف رو برداشت ميكنن و حق به جانب هم ناراحت ميشن و بهشون برميخوره

بخدا هر جوري حرف بزني مردا يه جوري اين حرف رو برداشت ميكنن و حق به جانب هم ناراحت ميشن و بهشون برميخ ...

گلم وقتی میدونی اخلاقشو سر به سرش نزار تا اینجوری اوقاتتون تلخ نشه.

آدمی را آدمیت لازم است ، عود را گر بو نباشد ، هیزم است
بخدا هر جوري حرف بزني مردا يه جوري اين حرف رو برداشت ميكنن و حق به جانب هم ناراحت ميشن و بهشون برميخ ...

آره خیلی از مردها بی جنبه هستن ولی عزیزم توکه اخلاقش رو ميدوني از اينجور شوخی ها نکن ولی خدایی همسرم خیلی باجنبه هس حالا حالا ناراحت نميشه 

همسرم شاه قلبم دوست دارم 😍😍😍😍😍چه خوبه که کنارمی عمرم😍😍😍😍میمانم باهات تا همیشه که تو تمام زندگیمی 😘😘😘💝💝💝💝💝💝