2777
2789

شوهر من کاملا برعکسه همیشه میگه شام نوز به خودت زحمت نده حتی خسته که از مسافرت میاد میگه عشقم ول کن میریم بیرون‌یه چیزی میخوریم و اکثرا میریم بیرون یا شام نمیخوریم و اتفاق تو اوج عصبانیت داد و بیداد تلفنی میاد تو خونه با خنده رویی خوش اخلاقی میگه سلام عشقم بغلم میکنه کلا مهربونیش و خوش روییش مال منه🙈

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهر من کاملا برعکسه همیشه میگه شام نوز به خودت زحمت نده حتی خسته که از مسافرت میاد میگه عشقم ول کن ...

خدا رو شکر عزیزم😍😍

سردار دوست داشتنی و محبوب.شهادت حق شما بود..شهادتان مبارک   
شاید زنهاشون هر روز به جونشون غر میزنن.والا من زنی را دیدم که اونقدر غر میزنه و نحسه که شوهرش فراری ...

خیلیا زن شوهر هر دو خوبن

ولی نظر خود بخاطر تکراری شدن زندگیه ،به مرور حس دو طرف نسبت به هم ضعیف میشه

یادداشت  :👈آنها که موهای صاف دارند فر می‌زنند و آنها كه موی فر دارند موی‌شان را صاف می‌كنند ...عده‌ای آرزو دارند خارج بروند و آنها كه خارج هستند برای وطن دلشان لك زده و ترانه‌ها می‌سُرايند...مجردها می‌خواهند ازدواج کنندمتأهل‌ها می‌خواهند مجرد باشند!عده‌ای با قرص و دارو از بارداری جلوگيری می‌كنند و عده‌ای ديگر با قرص و دارو میخواهند باردار شوند!لاغرها آرزو ﺩﺍﺭﻧﺪ چاق بشوندو چاق‌ها همواره حسرت لاغری را می‌كشندشاغلان از شغلشان می‌نالندبیکارها دنبال همان شغلندفقرا حسرت ثروتمندان را می‌خورندثروتمندان دغدغه‌ی نداشتن صفا و خون‌گرمیِ فقرا دارند؛ افراد مشهور از چشم مردم قایم می‌شوند مردم عادی می‌خواهند مشهور شده و دیده شوند!سیاه‌پوستان دوست دارند سفیدپوست شوند و سفیدپوستان خود را برنزه می‌کنند ...و هیچ‌کس نمی‌داند تنها فرمول خوشحالی این است: "قدر داشته‌هایت را بدان و از آنها لذت ببر" قانونهای ذهنی می‌گویند خوشبختی یعنی "رضایت"، شکرگزاری؛مهم نیست چه داشته باشی یا چقدر، مهم این است که از همانی که داری راضی و شکرگزار باشى ...آنوقت ”خوشبختی❤️ ...!
شوهر من کاملا برعکسه همیشه میگه شام نوز به خودت زحمت نده حتی خسته که از مسافرت میاد میگه عشقم ول کن ...

جدی یا داری خواب میبینی😁؟

این را توی کله ات فرو کنکه زن ها با مردی که دوستش دارند ازدواج نمی کنند!زن وقتی دید کارد به استخوان رسیده و لازم است برای آینده اش یکی را انتخاب بکند، آن وقت می گردد و مردی را پیدا می کند که حدس می زند پدر خوب و شوهر خوبی از آب در می آید و می شود بهش تکیه کرد.فهمیدی؟وگرنه عشق حس خوشایندی است که امروز هست و فردا نیست
اما ب لیاقت ی مردم بر میگردع/ بهتر نیس دیدتونو باز کنین؟/

چرا فکر میکنی دیدم بسته س؟ 

وقتی حقایق را میبینم و برای بقیه میگم ، به معنای بسته بودن دید هستش؟؟

من گفتم همه ی مردها لایقن؟ گفتم لابد به جونشون غر زده شده نگفتم صد در صد.

اونقدر زن نحس و. غر غرو دیدم که مرد را بیچاره کرده !

مرد بد هم دیدم.فعلا تاپیک زنانه س و ما به مردها دسترسی نداریم اشکال شون را بگیم ، اشکالات خودمون را میگم

ب نظرم خودتو باس کنترل میکردی/ هیچوقت نزار مرز بینتون شکستع بشه/ ی بار ک از هم روتون وا شع دفه بعد ...

من هميشه خودمو كنترل ميكنم ديگه نميتونم در مقابل توهين و بد دهنيش ساكت باشم واقعا خستم كرده و فقط بخاطر بچه مجبورم تحمل كنم

ديش ديري ديرين ماشالله