2777
2789
دلم میخواد بدونم چرا روز اول که ازدواج میکنن ، تا نصفه شب با هم حرف میزنن، ولی بعد یک سال از صدای هم ...

هستن زوج هایی هم که بعد سال ها زندگی هنوزم حرفی برای گفتن با هم دارن .ابن بر میگرده به مهارت های زندگی و همسرداری اون زوج

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا فکر میکنی دیدم بسته س؟  وقتی حقایق را میبینم و برای بقیه میگم ، به معنای بسته بودن دید هست ...

درسته به اندازه ای که مرد بد داریم همون اندازه زن بد هم وجود داره

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
اره هميشه همه چي تقصير زن هاست امكان نداره مشكل از مرد باشه مثل هميشه زنان عليه زنان آفرين👏👏👏

نه خب کامنت من کلمه ی” شاید ” توش بود .

مجبورم نظری که به اون یکی کاربر دادم را برای شما کپی کنم 

چرا فکر میکنی دیدم بسته س؟
وقتی حقایق را میبینم و برای بقیه میگم ، به معنای بسته بودن دید هستش؟؟
من گفتم همه ی مردها لایقن؟ گفتم لابد به جونشون غر زده شده نگفتم صد در صد.
اونقدر زن نحس و. غر غرو دیدم که مرد را بیچاره کرده !
مرد بد هم دیدم.فعلا تاپیک زنانه س و ما به مردها دسترسی نداریم اشکال شون را بگیم ، اشکالات خودمون را میگم

سکوت کن ب نظرم بعدش ک اروم شد باهاش حرف بزن ب ارومی...بش بگو ناراحت میشم اینجوری میگی/

ما تقريبا٧ساله ازدواج كرديم

بارها با ارامش و مهربوني باهاش حرف زدم قبول كرد ولي ٥ديقه بعد دوباره شروع كرد....

ديش ديري ديرين ماشالله