2777
2789
هستن زوج هایی هم که بعد سال ها زندگی هنوزم حرفی برای گفتن با هم دارن .ابن بر میگرده به مهارت های زند ...

من خودم شش ساله که ازدواج کردم.هنوزم شوهرم دلش برای اومدن خونه می تپه.از دوستانش میگه که چقدر زنها غر میزنن و مرد را فراری میدن.من یه طرفه به قاضی سعی کردم نرم.ولی تو نی نی سایت ۹۰ درصد   اسکرین شات های دعواهای زناشویی را که میبینم، زن عصبی و بد دهن بوده .یا غر غر کرده.یا موقعی که شوهره صبح میخواسته بره سر کار ، پیام های بدجوری به شوهره داده و وقت ناشناس بوده...

اینها را خانم ها نمیبینن متاسفانه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه خب کامنت من کلمه ی” شاید ” توش بود . مجبورم نظری که به اون یکی کاربر دادم را برای شما کپی کنم&nb ...

فقط شما نيستي كه اينطور فكرميكني عزيزم كل جامعه همينن

من خودم هروقت ازمشكلاتم واسه كسي خواستم حرف لزنم سريع هجوم اورده به من كه شايد به خودت  نميرسي شايد بهش نميرسي شايد غر ميزني شايد اين كارو ميكني شايد اون كارو ميكني......بيايد يكبار براي هميشه باور كنيم كه هميشه مشكلات از طرف خانومها نيست شايد يه مرد واقعا خودش احمقه

الان من درمورد خودم حرف ميزنم......همين عكسي كه استارتر گذاشت دقيقا شرح حال منه

در طول روز بهش زنگ ميزنم حالش و ميپرسم پيام ميدم بهش شب كه مياد خونه تميزه غذا حاضره خودم مرتبم بامهربوني باهاش حرف ميزنم ولي زورش مياد حتي نگام كنه.....ولي هركس مشكل منو ميشنوه سريع انگشت اتهام ميگيره طرف من...!!!چون من زنم چون هميشه اشكال از منه

ولي شوهرم كه با وجود اينهمه محبت هميشه فراريه و هميشه بد دهن و عصبيه هيچ مشكلي نداره!!

ديش ديري ديرين ماشالله
من خودم شش ساله که ازدواج کردم.هنوزم شوهرم دلش برای اومدن خونه می تپه.از دوستانش میگه که چقدر زنها غ ...

آره دقیقا منم تو اطرافیان دیدم

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
من خودم شش ساله که ازدواج کردم.هنوزم شوهرم دلش برای اومدن خونه می تپه.از دوستانش میگه که چقدر زنها غ ...

خب شما شوهرت آقاست

شعورش ميرسه به محبتي كه ميكني

بعدشم مردهاهميشه يك طرفه به قاضي ميرن همون مردي كه از زن بدميگه ممكنه ٩٠درصد مشكلات از خودش باشه ولي زن رو بد جلوه ميده

ديش ديري ديرين ماشالله
من  نگفتم فوش دادی یا چیزی/ فقط حس کردم یکم ناراحت شدی/ بگذریم..حوصلع شر ندارم/ یاعلی

نه عزیزم من حتی شده اینجا توهین هم کردن به من ولی یه کلام حرف بد نزدم.اهل شر درست کردن نیستم به هیچ وجه.ولی خوب با ارامش و دلیل و منطق از کامنتم اگه درست باشه دفاع میکنم .

در هر صورت من مزافع حقوق زنانم اول .همین باعث شده که بیام اینجا و وقت و انرژی بذارم و بنویسم.تاپیک تجربیات گرانقدرم با کاربری دیگرم مبین همین موضوعه.قدرت زن در کلامش هست.متاسفانه اکثر زنان ما این قدرت را پرورش ندادن.

موفق و پیروز باشی😘

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2481309/تجربیات-گرانقدر

خب شما شوهرت آقاست شعورش ميرسه به محبتي كه ميكني بعدشم مردهاهميشه يك طرفه به قاضي ميرن همون مردي ك ...

نه من اگه همون ادم مهرطلب قبلیم بودم، همین شوهرمم از دست داده بودم.خیلی چیزها را من به شوهرم یاد دادم خودش بلد نبود! در کل من نمیگم مرد بی لیاقت وجود نداره.میگم بهتره به قدرت خودمون هم واقف باشیم.یک زن میتونه فانوس باشه بتابه به یه مرد و زندگی بسازه.میتونه هم اتش باشه و اون مرد را به بدترین حالت خودش برسونه( مخصوصا مردی که کم لیاقت هست یا بلد نیست با زنان رفتار کنه) تاپیکم را بخونید خیلی حرفا برای گفتن هست که زدم.

نه من اگه همون ادم مهرطلب قبلیم بودم، همین شوهرمم از دست داده بودم.خیلی چیزها را من به شوهرم یاد داد ...

بله درسته 

ولي زن هم صبرش يه جايي تموم ميشه

ولي در كل مردي كه تا حدودي شعور داشته باشه و تربيت خانوادگي خوبي داشته باشه از نظر رواني سالم باشه تغيير پذيره

درغير اين صورت آب در هاون كوبيدنه

ديش ديري ديرين ماشالله
فقط شما نيستي كه اينطور فكرميكني عزيزم كل جامعه همينن من خودم هروقت ازمشكلاتم واسه كسي خواستم حرف ل ...

نه من هییییییییچ وقت پیشنهاد شورت قرمز و رسیدن به خود را ندادم صرفا.تو تاپیک تجربیات گرانقدرم نوشتم کزت نباشید! زنها اول خودشون را کزت میکنن و شوهر را پادشاه.من میگم اول خودت ملکه شو و بعد شوهرت را پادشاه کن.

من پیشنهاداتم مثل خانم جلسه ای ها نیست واقعا.اتفاقا پارسال یه تاپیکی بود که دختره میگفت شوهرم میگه ناز و سیاست نداری.یک سال تاپیکش پابرجا بود.شش هزار صفحه داشت.همه میگفتن برو بپر ذو سر شوهرت س ک س بده.لباس خوشکل بپوش و. محبت بپاش رو سر شوهرت! یک سال انجام داد. و شوهرش هر روز سرد تر شد!!! رابطه شون سه ماه یکبار به زور بود.

بهش گفتم عزیزم دست از محبت یک طرفه بردار .برو باشگاه.برو هنر.به خودت بها بده.کزت نباش.غیبت جاریت را نکن.و....

وقتی به خودش بها داد و ملکه شد، شوهرش که میگفت اگه مهریه نبود طلاقت میدادم، یهو به خودش اومد دید چه زنی داره! زنش ولی رفت پیشنهاد طلاق داد! شوهره رفتارش را کاملا عوض کرد و گفت نمیخوام زنی مثل تو را از دست بدم....

پس مطمین باش من پیشنهاداتم این نیست که مثل خانم جلسه ای ها بگم سذویس جنسی بده صرفا تا شوهرت بخوادت!

نه من هییییییییچ وقت پیشنهاد شورت قرمز و رسیدن به خود را ندادم صرفا.تو تاپیک تجربیات گرانقدرم نوشتم ...

صفحه اول تاپيكت رو خوندم جالب بودد بقيه ش رو هم بعدا ميخونم اميدوارم كمكم كنه

منم دوست دارم به خودم برسم باشگاه و كلاس برم ولي بچم كوچيكه كسي هم نيست نگهش داره خانوادم تهران  نيستن مجبورم تمام مدت توخونه باشم همين خيلي باعث افسردگيم شده

ديش ديري ديرين ماشالله
واقعا مردا اینطورین؟؟

اهوم😑😑😑

این را توی کله ات فرو کنکه زن ها با مردی که دوستش دارند ازدواج نمی کنند!زن وقتی دید کارد به استخوان رسیده و لازم است برای آینده اش یکی را انتخاب بکند، آن وقت می گردد و مردی را پیدا می کند که حدس می زند پدر خوب و شوهر خوبی از آب در می آید و می شود بهش تکیه کرد.فهمیدی؟وگرنه عشق حس خوشایندی است که امروز هست و فردا نیست