2789
عنوان

میشه بیاین

189 بازدید | 43 پست

شوهرم تو همسایه جای ما  پارک میکنه یا هر جور دوست دارن رفتار میکنن اونخت شوهرم از بیان حق و حقوق خودش عاجزه و نمیتونه تو موقعیت ها رو مردم تاثیر بذاره حالا من میرم یه حرفی میزنم جلو همسایه یا هر کی بعد بجای تشکر میگه چرا صداتو بردی بالا چرا اصن تو اومدی ... خیلی ناراحتم میکنه 

مردای شما هم اینجورین؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عزیزم مردو مرد گفتن زنو زن سعی کن زنونگیتو همیشه داشته باشی من یبار مامانم خونمون بود با بالاییمون که زنه مطلقس دعواش شد منم رفتم وسط و جوابشو دادم شبش شوهرم شنید خیلی ناراحت شدی سری بعدیش که باشوهرم بحش شد همون زنه حتی شنیدم به من داره فحش میده نرفتم جلو و موندم خونه

وکیل مدافع حقوق زنان👊
یعنی اگه شما چیزی نگی جای پارک گیرش نمیاد؟

نه چون شوهر من خیلی خوش قلب و ساده است و ادمهای این دوره و زمونه از سادگیش سو استفاده میکنند

برای مثال یه موضوعی رو ۳ سال طولش داد حلش نکرد تا اخر با وساطط من حل شد

ببینید این دلیل به بی عرضگی نیست.

آدم ها در برخورد با مسائل یا تعاملگر هستن یا کنشگر.(حالا عین اصطلاحش یادم نیست)

اگر جفتتون از نظر روانی متعادل هستین. احتمالا شوهرتون بیشتر اهل تعامل.

وقتی مرد هست زن بره برا اینجور چیزا بحث کنه قبل از توهین به شخصیت خودش به شوهرش توهین کرده 

عزیز ما قبل از مرد و زن بودن انسانیم

می تونیم بدون اینکه بی احترامی کنیم گفتگو و صحبت کنیم

زن هم به همون اندازه ی یک مرد از قدرت شعور و درک و اگاهی برخورداره و میتونه منطقی موضوعاتو حل کنه

ببینید این دلیل به بی عرضگی نیست. آدم ها در برخورد با مسائل یا تعاملگر هستن یا کنشگر.(حالا عین اصطل ...

من مثال بزنم متوجه بشید ۳ سال پیش خونه خریدیم و بعد فهمیدیم طرف با دروغ به ما خونه فروخته واحد بغلیمونم هست ایشون 

غیر قانونی ساخت و ساز کرده و فضای پارکینگمونو اشغال کرده

حالا ۳ ساله همسرم این موضوع رو کش میده طرف از روز اول اقا بالاس ی میکنه اونجا با ما مثل یه مستجر برخورد میکنه هی امر و نهی میکنه ماشین صفرمونو خط و خطی کرده نذاشته یجاش محض رضای خدا سالم بمونه حالا همسرم هی با ملایمت برخورد میکنه زنگ به طرف میزنه جواب مارو نمیده طرف هردفعه یه حرف میزنه حرفای چرند که هیچ کدوم پایه و اساسی ندارن 

حالا امشب من رفتم با مادرم که اینجا بود کشیدمش یارو رو پایین و محکم جلوش وایسادم گفتم میکنی یا صبح بکنم این دیوارو

وقتی مرد هست زن بره برا اینجور چیزا بحث کنه قبل از توهین به شخصیت خودش به شوهرش توهین کرده

مگه صحبت کردن در مورد موضوعات به معنای توهین کردن هست

پس با تحلیل شما اون خانومایی ک همسر ندارند یا همسرشون فوت شده بی سرپرست هستند

نه چون شوهر من خیلی خوش قلب و ساده است و ادمهای این دوره و زمونه از سادگیش سو استفاده میکنند ب ...

حنا جان مرد ایرانی به غیرتشه ما هرچقدم بگیم حقمون مساویه ن قانونمون اینو قبول میکنه ن شوهرامون

وکیل مدافع حقوق زنان👊
عزیزم مردو مرد گفتن زنو زن سعی کن زنونگیتو همیشه داشته باشی من یبار مامانم خونمون بود با بالاییمون ک ...

من زنونگی مو تو خونم برای همسرم دارم 

و مثل یه مرد هم محکم تو جامعه وایمیستم نمیذارم کسی بهم ظلم کنه حقمو میگیرم بدون فحش بدون درگیری

من مثال بزنم متوجه بشید ۳ سال پیش خونه خریدیم و بعد فهمیدیم طرف با دروغ به ما خونه فروخته واحد ...

ببینید من که در بطن زندگی شما نیستم و با یک یا دو مورد هم نمیشه نتیجه گیری کرد.

ولی یک موردی که تو ذهن مردها هست و مخصوصا مردهای متاهل هست که شاید خانمها درک نکنند اینه که خیلی وقت ها ممکن توانایی و قدرت انجام کاری رو داشته باشن ولی از نظر منطقی برآورد هزینه می‌کنن و میبینن نمیصرفه.

مثلاً میبینن هزینه اش میشه از دست رفتن آرامش خانواده شون. یا هزینه اش میشه بی آبرویی و انگشت نما شدن تو محل و ساختمون و ...

مگه صحبت کردن در مورد موضوعات به معنای توهین کردن هست پس با تحلیل شما اون خانومایی ک همسر ندارند یا ...

اون موقع موضوع فرق میکنه شوهر من یه گوشه واسه ببینه من دارم بامردای دیگه سرجای پارک بحث میکنم فک میکنی بهم افتخار میکنه؟

وکیل مدافع حقوق زنان👊