2789
عنوان

میشه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 189 بازدید | 43 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حنا جان مرد ایرانی به غیرتشه ما هرچقدم بگیم حقمون مساویه ن قانونمون اینو قبول میکنه ن شوهرامون

‌پس باید از یه جایی شروع کرد

و من کسی ام که اگر همسرم منو برابر با خودش  قبول نمیکنه من حاضر نیستم یک روز باهاش زندگی کنم

مردها قدرتشون رو از زن هاشون میگیرن و بعدش اگر میخوان زنشون رو‌نفی کنن که وای بر مردا

اون موقع موضوع فرق میکنه شوهر من یه گوشه واسه ببینه من دارم بامردای دیگه سرجای پارک بحث میکنم فک میک ...

شوهرم واینمیسته که فقط نگاه کنه کنار من جلوی از حق خودش دفاع میکنه

این نگاه احمقانه و نفرت انگیز قدیمی که هر جا یه زن ببینن محکم وایستاده و حرفشو میزنه سریع یه برچسب میچسبونن که آی بی حیا و‌چشم سفید و فلان بیسار

من برعکسم  مثلا همسایه بالایی سروصدا میکنه  میره در خونشون میگه خیلی سروصدا میکنین   من میگم تحمل کن نرو بگو زشته  ناراحت نیشن یبار دشمن آدم میشن  بعضیا خیلی کینه ای هستن تا یه بلایی سر خونت یا مثلا ماشینت نیارن  دلشون آروم‌نمیگیره

هرچی حاجت دله تموم میشه هرچی که خدا بخادهمون میشه
من مثال بزنم متوجه بشید ۳ سال پیش خونه خریدیم و بعد فهمیدیم طرف با دروغ به ما خونه فروخته واحد ...

خیلیم عالی . کارتم درست بود . فقط چ اعصابی داشتید ۳ سال تحملش کردید . ب نظر من ارامش از همه چی مهمتره تو زندگی بفروشید خونرو برید جای دیگه بگیرید 

یا ابر فرز عجب ساختمون تو مخی دارید 

از روزی که خونمونو خریدیم گرفتار شدیم با یه عده ادم بلانسبت بی فرهنگ و‌نفهم 

ماشین صفرمونو به چنان روزی انداختن ادمهای مریض 

بعد جلوی این چیزا من بشینم تو خونه هی غصه بخورم کی پارکینگ حق خودمونو پس میدن؟؟

‌پس باید از یه جایی شروع کرد و من کسی ام که اگر همسرم منو برابر با خودش  قبول نمیکنه م ...

قدرتشونو از زناشون میگیرن درسته ولی قرار نیس کوچیکشون کنی من جایی که شوهر باشه یه کلام حرف نمیزنم درصورتی که بیام خونه همه نخ هارو خودم بهش میدم ولی دوس ندارم تو جمع بگن توسری خوره زنشه دوس دارم تو جمع همیشه شوهرمو ببرم بالا 

وکیل مدافع حقوق زنان👊
خیلیم عالی . کارتم درست بود . فقط چ اعصابی داشتید ۳ سال تحملش کردید . ب نظر من ارامش از همه چی مهمتر ...

به خدا دیوونه شدم توی این ۳ سال شوهرم پیرم کرد تا اخرم خودم رفتم جلو حرفای ۳ سال توی گلوم گیر کرده بود داشتم خفه میشدم خوب ما هم انسانیم دیگه

شوهرم واینمیسته که فقط نگاه کنه کنار من جلوی از حق خودش دفاع میکنه این نگاه احمقانه و نفرت انگ ...

عزیزم من این نگاه جا افتاده نذار از چشه شوهرت بیوفتی بخدا که هیچ مردی خوشش نمیاد زنش بابقبه بحث کنه مثلا فک میکنی افتخار میکنه میگه وای وای زنم چه زبونی داره من ترم آخر حقوقم انقد حرف دارم تو بحثو دعوا ولی شوهرم باشه لب باز نمیکنم چون به اون تکیه کردم حالا اگه نتونستم جواب بده میام تو خونه بهش میگن چرا اینو نگفتی

وکیل مدافع حقوق زنان👊
از روزی که خونمونو خریدیم گرفتار شدیم با یه عده ادم بلانسبت بی فرهنگ و‌نفهم  ماشین صفرمونو به ...

ن من صد در صد کار شمارو تایید میکنم .شوهرتونم زیادی صبوری میکنه . کی گفته زن حق حرف زدن و اعتراض نداره .

قدرتشونو از زناشون میگیرن درسته ولی قرار نیس کوچیکشون کنی من جایی که شوهر باشه یه کلام حرف نمیزنم در ...

عزیزم من حرفاتو میفهمم و میدونم که مطابق این فرهنگ زنگ زده و سنتی مون داری حرف میزنی ولی اینو بدونیم که در کنار شوهرت وایسادن و حرف زدن به معنای کوچیک کردنشون نیست اتفاقا پشت سر حرف زدن و‌پر کردن و تحریک کردن  شوهر خیلی بد تر و زشت تره

عزیزم شما مطابق فرهنگ ما داری حرف میزنی 

ولی اینو بدون همسر من یه مرد امروزی و مدرنه افکارش و طرز فکرش هم امروزیه و تا حدودی به من حق میده

ولی ما زن ها از یه جایی باید شروع کنیم 

هیچ فکر کردی اگه یروز شوهرت نباشه زبمونم لال از دنیا بره طلاق بگیری و هر چیزی خلاصه مجبور باشی رو پای زنانگی خودت وایسی اونموقع چیکار میکنی؟؟؟ 

زن جنس درجه دوم نیست اینو یادمون باشه

عزیزم من حرفاتو میفهمم و میدونم که مطابق این فرهنگ زنگ زده و سنتی مون داری حرف میزنی ولی اینو بدونیم ...

نباید توجمع چهره خودتو شوهرتو خراب کنی مثلا من تو جمع بیام جواب بدم میگن شوهرش عرضه نداشت دور از جون زنش چه بی_شر ف بود .بعدشم اگه میخوای به فرهنگ جدیدبری و باکلاس باشی اصلا نباید دهن به دهن کنی

وکیل مدافع حقوق زنان👊