2789
عنوان

میشه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 189 بازدید | 43 پست
عزیزم من این نگاه جا افتاده نذار از چشه شوهرت بیوفتی بخدا که هیچ مردی خوشش نمیاد زنش بابقبه بحث کنه ...

ن چ اشکالی زن ادم بیاد حرف بزنه این چ تصوریه شما دارید . البته حرف بزنهو رفتار منطقی داشته باشه ببخشید معذرت نیخام ن اینکه بیاد جیغ و داد کنه سلیته بازی در بیاره ولی ی موقع ما مردا حرفمون بالا میگیره و از منطق دور میشیم چ اشکالی داره زن ادم ک قضیرو از بعد دیگه میبینه دخالت کنه البته با احترام ک احترام بهش گذاشته بشه . من خودم کارم املاکه خیلی وقتا معامله سر چیزای مسخره ک فکرشو نمیکنی بهم میخوره ولی بارها شده طرف بازنش اومده بود و زنش خیلی منطقی تر رفتار کرد و خیلی کارا پیش رفت . در نهایت اینو بگم زن و مرد باید کنار هم باشن حالا فرق نداره تو چ زمینه ای

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نباید توجمع چهره خودتو شوهرتو خراب کنی مثلا من تو جمع بیام جواب بدم میگن شوهرش عرضه نداشت دور از جون ...

من از اولش با مادرم رفتم باهاشون صحبت کردم

یعنی وسط جمع نپریدم وسط

میدونم اینکار خوب نیست

ولی تو فرهنگ جدید هم درسته حرفت دهن ب دهن کار خوبی نیست ولی وقتی طرف پارکینگتو غیر قانونی ساخته رفتی شکایت کردی مدارک و اسناد داری میری بهش بعد از ۲۰۰ بار زنگ زدن اولتیماتپم میدی که فردا صبح دارم دیوارو میکنم حالا میخوای بکن میخوای نکن

ن چ اشکالی زن ادم بیاد حرف بزنه این چ تصوریه شما دارید . البته حرف بزنهو رفتار منطقی داشته باشه ببخش ...

جای پارک ماشین چیزی نیس که زن درموردش با مردای دیگه بحث کنه خونه فرق میکنه خونه کلا برا زنه مرد که همش بیرونه 

وکیل مدافع حقوق زنان👊
ن چ اشکالی زن ادم بیاد حرف بزنه این چ تصوریه شما دارید . البته حرف بزنهو رفتار منطقی داشته باشه ببخش ...

بعضیها فکر میکنن کار زن فقط جیغ و داد کردن و فحش دادنه 

نمیتونن درک کنن که بابا زن هم انسانه  در وهله اول یه انسان میبینی 

میشه یک لحظه از جنبه جنسی بهش نگاه نکنی و فکر کنی که با یک موجود دارای عقل و شعور طرفی؟

جای پارک ماشین چیزی نیس که زن درموردش با مردای دیگه بحث کنه خونه فرق میکنه خونه کلا برا زنه مرد که ه ...

ن چرا بحث خونه فرق داره . من منظورم ب اون خانم نیست و کلی میگم شاید تو ی ساختمون کسی بخاد زور بگه و شوهر ادم تواناییه برخورد باهاشو نداشته باشع ایا زنش ک میبینه دارن حقشونو میخورن نباید ی کاری کنه ک حقشو بگیره .و باید بشینه ک حقشو بخورن چون زنه حرف نزنه ؟؟  ولی عرض کردم ن با دعوا و بی ادبی ک طرفم بخاد بی ادبی کنه با حرف و منطق و قانون . 

بعضیها فکر میکنن کار زن فقط جیغ و داد کردن و فحش دادنه  نمیتونن درک کنن که بابا زن هم انسان ...

شما صد در صد رفتارت درست بوده شکم نکن تو رفتارت . ادم باید حقشو بگیره . زن و مرد نداره 

جای پارک ماشین چیزی نیس که زن درموردش با مردای دیگه بحث کنه خونه فرق میکنه خونه کلا برا زنه مرد که ه ...

موضوع حق پارکینگ سندی هستش نه فقط جای پارکینک

در قسمت پارکینگ ما ساخت و ساز غیر قانونی انجام دادن

ما رفتیم تمام کارهای قانونیشو انجام دادیم و حق به ما رسیده

وقتی طرف هی شوهر منو سر میدوونه نیاز بود که با بزرگترم برم صحبت کنن بابام نبود و من مجبورن با مادرم رفتم

از طرفی زن این ادم همسایه که میگم هی با دستوراتش روی اعصاب منه هی نامه میذاره دم در دستور میده با ما مثل مستاجر رفتار میکنه 

بنظر شما لازم نبود با اون زن یه صحبت جدی انجام بدم؟

ن چرا بحث خونه فرق داره . من منظورم ب اون خانم نیست و کلی میگم شاید تو ی ساختمون کسی بخاد زور بگه و ...

من خودم آدمی نیستم که وسط هرچرتو پرتی بپرم کلیم حرفو قانونو ماده بلدم ولی دوس ندارم وجه خودمو خراب کنم شوهرمم چون آدمی نیست که نتونه ازحق خودش دفاع کن من هیچ وقت دخالت نمیکنمو اصلا اونی که فرهنگ نداره باعث ناراحتیم میشه ارزش بحث کردنو نداره نرود میخ آهنین بر سنگ پس چرا خودمو خسته کنم خانواده شوهرمم بهم چیزی بگن به شوهرم میگم یاجوابشونو میده یا منو توجیح میکنه که الکی ناراحت شدم 

وکیل مدافع حقوق زنان👊
موضوع حق پارکینگ سندی هستش نه فقط جای پارکینک در قسمت پارکینگ ما ساخت و ساز غیر قانونی انجام دادن ...

متوجه شدم عزیزم حق باشماست من فک کردم تو کوچه سر اینکه کی جلو درکی پارک کرده بحث کردید معذرت میخوام

وکیل مدافع حقوق زنان👊
من خودم آدمی نیستم که وسط هرچرتو پرتی بپرم کلیم حرفو قانونو ماده بلدم ولی دوس ندارم وجه خودمو خراب ک ...

خانم من کلی صحبت کردم درباره همسر شما یا اون خانم صحبت نکردم . حرف من اینکه وقتی ادم تو شرایطی هست ک میبینه شوهرش ب نتیجه نمیرسه و دائم تو کشمکش هست هیچ اشکالی نداره ک زن بیاد دخالت کنه و حرف بزنه و کارو پیش ببره و در نهایت حقشو بگیره . ولی اینکه دخالت نکنه چون زنه ابن ی جور ضعفه و ینی من چون ضعیفم دخالت نکنم بهتره و ملتم بهشون زور بگن . ولی بازم دارم میگم با منطق و احترام  و درنهایت قانون ن با دعوا

بخدا نمیدونید چقدر من خالی شدم و احساس ارامش بهم برگشت

هربار همسرم میگفت بذار من حلش میکنم و به جایی نمیرسید 

همسرم ادم خوش قلب و ملایمی هست و اصلا دعوا دوست نداره

ولی من ک با رفتارای این خانم عاصی شده بودم واقعا احساس میکردم که بهم توهین میشه و من قدرت پاسخگویی ندارم

حالا همسرم هم از نتیجه کار راضی بود ولی میگه چرا داد زدی  در حالیکه وقتی طرف حمله میکنه به شوهر من و میخواد کتک کاری راه بندازه اونجا همه داد میزدن نه فقط من

متوجه شدم عزیزم حق باشماست من فک کردم تو کوچه سر اینکه کی جلو درکی پارک کرده بحث کردید معذرت میخوام

ممنونم که متوجه شدید

ولی در کل حس میکنم شوهر من هم با وجود تمام افکار روشن فکرانه اش باز هم یکم این حالت رو داره که مثلا زن نباید بیاد بیرون و حرف بزنه

چون اون حرف رو بهم زد و من ناراحت شدم