2777

خدا کنه تاپیک شما جواب بدن. منم کلومیفن خوردم این ماه . ۲ شبه . الهی ک همین ماه اول جواب بگیریم 

خدایا شکرت بابت همه نعمت هایی دادی . بنظرم هیچ کدوم از نعمت های خدا کوچیک نیستن فقط کافیه به نبودن همون نعمتی که فکر میکنیم کوچیکه بیشتر فکر کنیم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

کمکم کنین من ماه دومه کلومیفن خوردم فردا موعد پری هست هیچ علایمی ندارم که باردار باشم فقد پهلوی راست ...

الان چه کمکی میتونیم بهت بکنیم ما؟خداوند خودش کمکت کنه فقط ما هیچ کاره ایم توکلت به او باشه،

من کلومیفن نه،

اما لتروزول استفاده کردم بعد چند ماه به لطف خدا بار دار شدم امیدت به خدا⚘⚘⚘

علائم هم درد سینه ها چند روز قبل موعد بود 

خدایاااا شکککررررررررتتتتتتت بخاطر معجزه ای که کردی......توکل کردم بر خداوندی که مهرش طوفان زدگان را کشتی نوح است......🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗خداوندا خیلی دوستتت دارم و ازت ممنونم بخاطر توراهی قشنگی که بهمون هدیه دادی...خداوندا قسمت همه ی منتظران کن منم یه روزی خیییلی منتظر بودم....اما به تو امید بستم و به خودت توکل کردم و از همه کس به غیر تو قطع امید کردم و تو مهربونی کردی و بهم بخشیدیش خدایااااا بی نهایت شکرت و شکرت وشکرررررتتتتتتتت ....

منم لتروزول خوردم و فولی 14 داشتم روز 13. دکتر بهم آمپول داد و دیوار رحم نازک بود. امیدی ندارم چون میگن توو سایت ها که کوچیکه. امروز ترشح تخم مرغی داشتم. نمیدونم آزاد شده یا نه

الهی همه به همه آرزوهاشون برسن  

برای تنبلی تخمدان می تونی از خانم فرحناز زمانی کمک و مشاوره بگیری  کارشناس مامایی هستند هم تو تهران هم تو اصفهان مطب داره
 من خودم پیش ایشون رفتم  درمان کردم شمارشم بخوای می تونم بهت بدم