2777
2789
آخه اونا هم ارزش ندارن همش تو حاشیه ان

فقط بیخیالی طی کن چون اون مخواد عصبیت کنه رابطتو باهاش کات کن کلا چون نباید توبارداری عصبی بشی دیدیشم خیلی معمولی باش باهاش واکنش نشون‌بدی حس پیروری بهس دست میده

پدرم همه چیزم بود .....

تا دثماه اعصابم بهم ریخته بود فکرشو کردم دیدم نه جاریه ادم با ارزشیه نه خانواده شوهر 

اتفاقا جاری میخواست شر برسونه ولی سبب خیر شد همونو بهونه کردمو قطع رابطه 

البته قطع رابطه که میگم اینه کع دیگه مثه سابق نیست هرروز زنگ بزنمو اونا توهین کنن چندهفته یه بار فقط مادرشوهر 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جاری فرشته هم که باشه نباید باهاش صمیمی شد پشت سر خانواده شوهر گفتن که اشتباه محض

خود من اوایل جاریم میمومد بدگویی میکرد منم یکی دوبار گلایه کردم ولی بعدش فکرام‌و کردم دیدم فقط من رو داره نسبت ب خانواده شوهرم بدبین میکنه خودش خیلی تو روشون پاچه خواری و خودعزیزی میکنه دیگه خودم رو کشیدم کنار تا حالا ده بار گفته خودت تنهایی بیا خونمون بشینیم غیبت کنیم ولی من نرفتم اگه برم با شوهرم میرم

جاری خواهر نمیشه، اونی که میگه خواهرتم، از همه بدتر و دوروتره

اشتباه بزرگو شما مرتکب شدی که بهش اعتماد کردی، الانم به خاطر بچت سعی کن تنش ایجاد نکنی و ارامش داشته باشی

گذر زمان لازمه تا همه بشناسنش

«من ناموس کسی نیستم» به یاد همه زنان و کودکانی که به نام ناموس و غیرت کشته شدند

قبل عقد برادرشوهرم رفتیم خرید واسه عروس .برادرشوهرم منو خواهرشوهرمم برد.آخر خرید جاریم با اصراااابرای من ی تیشرت خرید .یهو مامانش زنگ زد که دیروقته و کجا موندین....سریع رسوندیمش خونه .شب بهش اس دادم عروس خانم بابت هدیه قشنگی که برام خریدی ممنون .خوشبخت باشید ...   به برادرشوهرم گفته بود این چرا بمن اس داد..منم دیدم شر حاضر و امادس جاریم الان به ی ورم محلشان نمیدم بی لیاقتو

ببین عزیزم من شش ماه پیش این اتفاق برام افتاد حاریم جون  بچه یک ماهشو که مشکل تنفسی د ...

الان ب این نتیجه رسیدم ک همچین آدمای پستی توی هر خانواده ای پیدا میشن! تو خانواده شوهرمنم سه تا خواهرشوهرم همینجورن حرفای معمولی منو هزارتا گذاشتن سرش و به خیال خودشون منو از چشم مادرشوهر و براذرشوهر انداختن! منم از اونروز شماره همشونو حذف کردم و اصلا رفت و آمدی باهاشون ندارم انشاله خدا خودش بذاره تو کاسه شون من ک حلال نمیکنم همچین آدمای بدذاتی رو

خــــدا امیــد من است...
قبل عقد برادرشوهرم رفتیم خرید واسه عروس .برادرشوهرم منو خواهرشوهرمم برد.آخر خرید جاریم با اصراااابرا ...

چه بی لیاقت! کاش تو جاری من بودی😐😐😐

کلی خرید کردم برا مادرشوهر و خواهرشوهر و جاری و نوه هاشون بخداقسم یبارم تشکر نکردن😔😔😔😔

خــــدا امیــد من است...