2777
2789
عنوان

بیاین داستان زندگیمو بخونین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 1638 بازدید | 46 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چن روز بعد صیغه مارو خوندن وعقد شدیم مادرم سر عقدم بیمارستان بود پدرم چیزی نمیگف فقط گف ایشالا خوشبخ ...

به حرف بزرگترت گوش ندادی و... ولی خب دیگه پیش اومده از الان به بعد عاقلانه فکر کن و تصمیم بگیر

الان همه رو گذاشنم ولی تا میتونستم خلاصه کردم الان نوبت شماس نظراتون رو بگین

خدا بعضی ها رو از زندگیتون میبره بیرون چون حرفهایی رو شنیده که شما نشنیدین 👌👌👌👌پس اینقدر گله نکنین ازش💔

پیش مشاور ببرش

بعضیااز روی عادت و اعتیاد اینکارارو میکنن

دوست داره ولی نمیتونه ازین کاراش دس بکشه

یه مازندرانی باتعصب😎🙌                               امضا ندارم انگشت میزنم😐☝🔵

چي ميشه گاهي از اول تا آخر خودت مقصر بودي با اطلاع از همه چي انتخاب كردي با اينكه بچه بودي خونوادتمقصر نيستن چون همه تلاششونو مردن شما خيلي سرتق بودي نميدونم واقعا شما كه شرايط خونوادت اوكي بود چه إصراري به ازدواج تو سن كم داشتي الان هم پاي يه بچه وسطه شده قربوني شوهرت هم درست بشو نيست تو نامزدي مچشو گرفتي بخشيدي تو عقد بعد عروسي بعد بچه همش بخشيدي ديگه درست نميشه چون شما همش بخشيدي پس بشين زندگي كن بچتو بزرگ كن

خیلی پدرمو اذیت کردم همش حس میکنم بخاطر اونه ک الان زندگیم اینجوریه 

خدا بعضی ها رو از زندگیتون میبره بیرون چون حرفهایی رو شنیده که شما نشنیدین 👌👌👌👌پس اینقدر گله نکنین ازش💔
الان دانشجوام شوهرم همش پنهون کاری میکنه نمیتونم ازش جداشم اخلاقش با ما خوبه همه چی میگیره هرجا برم ...

همون تلاشتو بكن درستو بخون روپاي خودت وايسا ايشالا كه درست ميشه

چي ميشه گاهي از اول تا آخر خودت مقصر بودي با اطلاع از همه چي انتخاب كردي با اينكه بچه بودي خونوادتمق ...

نفهمیدم اصلا نمیخواستم باهاش فرار کنم نمیدونم چیشد از ی بی فکری 

نفهمیدم اصلا نمیخواستم باهاش فرار کنم نمیدونم چیشد از ی بی فکری 

از يه مشاور كمك بگير ميگي رابطه پدرت باهاش خوبه پدرت ميدونه كه شوهرت دست بزن داده و خيانت ميكنه؟اگه ميدونه نظري نميده؟

از يه مشاور كمك بگير ميگي رابطه پدرت باهاش خوبه پدرت ميدونه كه شوهرت دست بزن داده و خيانت ميكنه؟اگه ...

اولا خیانتشونو میگفتماونا هم دوبار حمایت کردن وقتی دیدن من بخشیدمش دیگه کاری نکردن

ناامیدم از زندگیم همش بخدا میگم اگع میدونستی اینجوری میشه چرا مارو سرراه هم قرار دادی