2777
2789
عنوان

پسوریازیس

| مشاهده متن کامل بحث + 67846 بازدید | 63 پست
سلام به همه ی دوستان من طی دو سال گذشته زخمای پسوریازیس خیلی زیاد داشتم که خیلی خیلی خیلی شدید بود ...

سلام

الهی شکر ک درمان شدید 

من زیر نظر متخصص طب سنتی ایرانی بودم ی مقدارم جواب داد اما همزمان درد مفاصل گرفتم خیلی حالم گرفته. برای منم دعا کنید لطفا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام دوستان گلم 09390265886 شمارش هم گزاشتم که کمکی به عزیزان شایدبکنم  سالها بود که درگیر بیماری پسوریازیس قارچ پوستی بودم که هیج نتیجه ای ازهیج جانگرفتم به لطف خدا یه طب سنتی خیلی کاربلدمحشور که فقط بیماری پوستی پسوریازیس اگزما قارچ پوستی لک صورت رو درمان میکنه کارش محشره نظیرش هیج کسی هیج جاندیده  اول خدا بعد به لطف خدا درمانم کردخیلی سریع جواب دهی عالی هدفم فقط کمک کوچکی انجام بدم.

سلامpooonehhhجان خیلی ممنون از راهنماییت من از ۱۷سالگی مبتلا شدم و ۴ساله درگیرم البته فقط تو این ۲س ...

سلام راه درمان رو پیدا کردین؟

زندگی دو روزه تمام تلاشتو بکن نذار آرزوهات بشن حسرت برات

سلام دوستان گلم 09390265886 شمارش هم گزاشتم که کمکی به عزیزان شایدبکنم بنده سالهاست بود که درگیر بیماری پسوریازیس قارچ پوستی بودم که هیج نتیجه ای ازهیج جانگرفتم به لطف خدا یه طب سنتی خیلی کاربلدمحشور که فقط بیماری پوستی پسوریازیس اگزما قارچ پوستی لک صورت رو درمان میکنه کارش محشره نظیرش هیج کسی هیج جاندیده  اول خدا بعد به لطف خدا درمانم کردخیلی سریع جواب دهی عالی هدفم فقط کمک کوچکی انجام بدم.

سلام به همه ی دوستان من طی دو سال گذشته زخمای پسوریازیس خیلی زیاد داشتم که خیلی خیلی خیلی شدید بود ...

سلام میشه لطفا میزان نمک رو لطف کنید

و اینکه سر انگبین رو چجوری استفاده کنیم

چقد

ممنون❤️

من که میدونم اخرش تموم سختی ها تموم میشن☁️✨
سلام ببخشید ایا درمان شدین 

دوست منم این مشکل داشت خیلی سال . الان درمان اوزون تراپی رو پیش دکتر تارات شروع کرده و تقریبا اواخر درمانش هست. واقعا راضیه تمام علائم پوستی ش از بین رفته من شماره تماس و آدرس شو میذارم

۰۲۱۲۶۲۰۷۹۳۷

تهران ، خ ولیعصر، روبروی پارک ملت، پلاک ۲۶۱۷، ساختمان داستو، ط ۵، و ۲۲

🍁 درودبه دوستان هم دلای عزیز که ازنقاط شهرها هستن. شمارشه یه کمک راهنمایی برای عزیزانم( 09390265886)  سالها  بود  درگیربیماری پسوریازیس صدف  قارچ پوستی بودم که ازقرص آمپولهای کورتون گرفته تاپمادهای مختلف که نتیجه ای نگرفتم باعوارض قرص های مختلف بدتر هم شدم..به یاری لطف خدا طب سنتی معرفی کردن که کارش درمان پوستیهای مختلف پسوریازیس اگزماقارچ های پوستی لک صورت هست درمانش ستودنی هست.فکر نکنم هیچ درمانی نظیرش  باشه..به یاری لطف خدا درمانم بی نهایت جواب داد. دری هست برای خیلی ازبیماران ..به حق پنج تن اباعبدالله همه مریضان شفاپیداکنن.🍁

1401/10/24
سرکه انگبین با نعناع درست کنیم یا کاسنی؟

سرکنگبین با رازیانه برای خانم ها

سرکنگبین با نعناع برای آقایون

هر هشت ساعت

پنیر و نهار نخورید و موضع رو با روغن شتر مرغ چرب کنید شب به شب 

رژیم غذایی مهمه 

اینارو دکتر طب سنتی بهم گفت 

از دکتر خیراندیش

خواهرش جواب گرفته

برای من که زده به ناخونم خیلی دردناکه و ذهنم رو درگیر کرده منم شروع کردم ان‌شاالله که جواب بگیریم

یک صلوات برای حاجتم؟!