2777
2789
عنوان

پسوریازیس

| مشاهده متن کامل بحث + 67787 بازدید | 63 پست

پسوریازیس :خوردن کدو سبزخام ،من همه دکتری و درمان رو امتحان کردم نتیجه نگرفتم این رو بصورت تجربی کشف کردم با ماست و سالاد مصرف کن

بهترین درمان مالیدن عسل طبیعی و زرد چوبه به محلی است که صدف در اون قسمت هستش بعد از چند بار کاملا خوب خواهد شد برای جلوگیری از عود دوباره کرمهای نرم کننده یا روغن زیتون بمالید من این راه را امتحان کردم و نتیجه گرفتم

شبا سرکه بزن بهش و بعد خشک شدن سرکه رو دستت پماد بتامتازن بزن بهش این کارو نزدیک یه ماهه داره انجام میده .باور کنید معجزه کرده

برای صابون دست پسوریازیس صابون زردچوبه هیمالیا

شامپو بدن باید حاوی مرطوب کننده باشد ، مثل شامپو پالمولیو حاوی زیتون و شیر

سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق  کمک کردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس    
مگه توهم  پسوزیاریس داری

دستام گاهی یه کم

زردچوبه سیگل میزنم عالیه

سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق  کمک کردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس    

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزيزم چطوري مبتلا شدي علائمش چي بود؟؟

ولا خودمم نمیدونم یه دفت بین انگشت شصت و شاره ی دستم دونه های قرمز در اومد بعدش کم کم تبدل به تیکه های پسوریازیش شد سالای اول بیماریم خیلی وحشتناک بود دور از جون همتون عزیزان

پسوریازیس حنا بزار به بدنت بعد  دوماه اصلا خودتم باورت نمیشه که داری خوب میشی اینام خوبه: ح ...

اره حنا در جا جواب میده هر موقه فرصت بود واسه سرم میزدم اما شوهرم از بوی حنا شدیداً بدش میاد هر موقه میرم خونه بابام میزارم امادو سه بار تو ماه که جواب نمیده😢

دشمن اصلی این بیماری استرس است، پس آرامش داشته باش ، به بچه ات فکر کن که هیچ حامی جز تو نداره پس قوی ...

من یه آدم عصبی و استرسی هستم 😔هر موقه روی گل بچمو میبینم خیلی دق میکنم میترسم به خاطر بیماریم نتونم بش برسم یا به بچم منتقل بشه چون یه جا خوندم وراثتیه

الهی بگردم عزیزم ان شالله زود زود خوب شی به حق امام حسین 😘چطور متوجه بیماریت شدی اخه منم سرم خیلی ش ...

خدا نکنه شوره ی سرت پسور باشه عزیزم آزمایش نمیخواد دکترا که منو میدیدن در جا میگفتن پسوریازیسه  ،تا به خودم اومدم دیدم چقد زود همه جای بدنم ریشه زد ،از همه بدتر کنجکاوی مردم خیلی بهم صدمه وارد میکرد همه یه جوری به دستام نگاه میکردن حتی تو مجالس زنونه  همیشه باید مواظب میبودم که کسی موهامو نبینه 

الهی بگردم عزیزم ان شالله زود زود خوب شی به حق امام حسین 😘چطور متوجه بیماریت شدی اخه منم سرم خیلی ش ...

خدا نکنه شوره ی سرت پسور باشه عزیزم آزمایش نمیخواد دکترا که منو میدیدن در جا میگفتن پسوریازیسه  ،تا به خودم اومدم دیدم چقد زود همه جای بدنم ریشه زد ،از همه بدتر کنجکاوی مردم خیلی بهم صدمه وارد میکرد همه یه جوری به دستام نگاه میکردن حتی تو مجالس زنونه  همیشه باید مواظب میبودم که کسی موهامو نبینه 

خدا نکنه شوره ی سرت پسور باشه عزیزم آزمایش نمیخواد دکترا که منو میدیدن در جا میگفتن پسوریازیسه   ...

الهی عزیزم امیدوارم زود خوب شی  😘

چو قناری به قفس یا چو پرستو به سفر؟                                 هیچ یک من چو کبوتر نه رهایم نه اسیر🙂                                  چیزی که وحشتناک بود حس می کردم                                                 نه زندهِ زنده هستم نه مُردهِ مرده  💔بهترین هرکس اون چیزیه که خودش دوست داره‌یه زوج جوون دیدین نگید " عه تو که از همسرت خیلی سرتری"دوستتون یه لباس خرید نگید "رنگ بهتر نداشت؟" و...بقیه که نباید به سلیقه ما زندگی کنن!کاری نکنیم که اطرافیانمون از ترس حرفای ما قید دوست داشتن هاشونو بزنن..تو زندگی آدما همیشه مرز های باریکی وجود دارن بین رک بودن و بیشعوری ، بین احترام و چاپلوسی ، بین اعتماد به نفس و خود شیفتگی ...این مرزها تعیین کننده ی بزرگی آدماست یادشون بگیریم.

سلام به همه ی دوستان

من طی دو سال گذشته زخمای پسوریازیس خیلی زیاد داشتم که خیلی خیلی خیلی شدید بود از نوع پوسچولار

شبی نبود که گریه نکنم و نمیتونستم با این موضوع کنار بیام

همه دکتر و پمادی رو امتحان کردم همه دکترا بهم گفتن درمان نداره و حتی گفتن طب سنتی هم الکیه

ولی من یه روز دلم رو به دریا زدم و رفتم طب سنتی

تو دلم گفتم اگه این دکتر بهم بگه درمان نداره ول میکنم میرم

ولی وقتی از دکتر پرسیدم که ایا درمان داره گفت آره و من با تمام وجود حرفش رو باور کردم

اون دکتر طب سنتی فقط همینا رو برام تجویز کرد

سرکه انگبین

نمک قبل از غذا بعد از غذا

هویج رنده شده با سرکه انگور طبیعی دو ساعت بعد از ناهار

و من شروع کردم الان یکسال میگذره و من هیچ اثر و اثاری از پسوریازیس ندارم

دوستان من بعد از اینکه از پیش اون دکتر رفتم شبانه روزم شده بود مطالعه ی طب سنتی اینقددددددددد خوندم و خوندم و خیلی چیزا رو هم خودم از اینترنت درآوردم و رعایت کردم تا بدنم پاکسازی بشه

و به معجزه ی طب سنتی رسیدم

و چون همیشه نظرات افراد پسوریازیسی رو تو اینترنت و انجمن میخوندم گریه ام میگرفت که چقد همه در عذابن .دوس داشتم تجربه ی  واقعیم رو بهتون بگم

این نه تبلیغه نه هیچ سودی برای من داره

فقط دلم میخاد به همه ی اونایی که از پیوریازیس رنج میبرن بگم واقعا واقعااااااااا درمان داره اگه بدنتون رو سم زدایی کنید و به معجزه 

حرف آخر توروخدا در مورد پاکسازی کبد تحقیق کنید در مورد طب سنتی مطالعه کنید هر دکتری که بگه درمان نداره رو بزارید کنار .دکتری که ایمان داره با یاری طب سنتی و خدا این بیماری درمان میشه رو برید 

سلامpooonehhhجان خیلی ممنون از راهنماییت

من از ۱۷سالگی مبتلا شدم و ۴ساله درگیرم البته فقط تو این ۲سال آخر بسیار شدید و دردناک شده بود ...منم  با یه تبلیغ اینستا حدود۳ماه قهوه گانودرما خوردم و حقیقتا تمامی دردم ازبین رفت و خیلی خوشحال بودم تا اینکه فهمیدم شرکت دکتر بیز هرمی است و ممکنه مصرف قارچ باعث از کار افتادن کبد شه ،من هم بلافاصله قطع کردم و تا الان ۲ماه بود خیلی ناراحت بودم ،تا روش شمارو اینجا دیدم و امیدوارم جواب بده برای منم ❤️❤️❤️

چقدررررر برای دیگران زندگی میکنیم 
سلام به همه ی دوستان من طی دو سال گذشته زخمای پسوریازیس خیلی زیاد داشتم که خیلی خیلی خیلی شدید بود ...

ممنونم عزیزم انشالا بخاطر نیت خوبت هیچ وقت دیگه مریض نشی من الان زده به مفاصلم و درد دارم دکتر روماتولوژی گفت هیچ وقت خوب نمیشی قشنگ نابودم کرد الان دنبال طب سنتی میرم هرجا امیدی باشه میرم فقط خوب شم

دکتر همیوپاتی که همه تعریف میکنن من جز بیرون ریزی و چندین برابر بدتر  شدن چیزی نشد من بهترینشو رفتم ٫ فقط روزانه اب سیب و ابجوش غیرنمک دریا و زردچوبه اورگانیک ادویه  ممنوعه ! روزی یکلیوان ترکیب دمنوش گیاه خارمریم به همراه گیاه بابا ادم( سه دقیقه دم بکشه نه بیشتر) روزی یدونه حتما کپپپپپسول ویتامین سی داخلش دون دون زرد داره با پماد آفرت مخصوص پسوربازیس و اگزما تو این پیج دارن

laghari_postomo دعای خیر یادتون نره😘😘

سلام

من ۲۰ سال پیش داروی پسوریازیس رو درست کردم 

الان که بازنشسته شدم مجداشروع به درست کردنش کردم.

هر کس پسوریازیس داره

یا اگزما .یا هرنوع بیماری پوستی دیگر مشابه حتی از نظر پزشکان ناشناخته.که نمونه شرو داشتم  جهت درمان تماس بگیرید ۰۹۰۵۸۹۲۸۰۹۸