2777
2789
عنوان

پسوریازیس

| مشاهده متن کامل بحث + 67846 بازدید | 63 پست
سرکنگبین با رازیانه برای خانم ها سرکنگبین با نعناع برای آقایون هر هشت ساعت پنیر و نهار نخورید و م ...

عزیزم حالا که شما راهنماییم کردی منم به شما داروشو بگم‌میدونی که پسوریازیس یه بیماری خود ایمنی هست.برای بیماری خود ایمنی قرص آناهیل هر هشت ساعت و قرص جوشان استیل سیستئین ششصد هر دوازده ساعت. این دو دارو در کنار هم آنتی بادی های مخرب رو از بین می‌بره.اولترا ویتامین سی هم هرروز استفاده کن،بعد یه ماه آزمایش بده و تغییرات ببین

ممنونم عزیزم انشالا بخاطر نیت خوبت هیچ وقت دیگه مریض نشی من الان زده به مفاصلم و درد دارم دکتر رومات ...

عزیزم اگه کیست نداری قرص اینفلامید هر هشت ساعت و قرص جوشان استیل سیستئین هر دوازده ساعت مصرف کن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

🍁سلام خدمت دوستای مهربانم که ازنقاط شهرها هستن.شمارشم گزاشتم( 09390265886)  سالها  بود  درگیربیماری پسوریازیس صدف  قارچ پوستی بودم که ازقرص آمپولهای کورتون گرفته تاپمادهای مختلف که نتیجه ای نگرفتم باعوارض قرص های مختلف بدتر هم شدم..به لطف خدا طب سنتی معرفی کردن که کارش درمان پوستیهای مختلف پسوریازیس اگزماقارچ های پوستی لک صورت هست درمانش ستودنی هست.که هیچ درمانی نظیرش ندیدم..به لطف خدا درمانم بی نهایت جواب داد.پشیمون نمیشین تاخداهست امیدهست.

اخ اخ ک برامن هیچی وحشتناکتراز بیماری خودایمنی پوستی نبود.همش میگفتم اینو دیگ کجای دلم بزارم.چندین ماه من هر روشی امتحان کردم اما جواب نمیگرفتم.طب سنتی بهم یه پمادداد ک اولش گفتم اینم مث بقیه بی نتیجس.خانوادم اصرار کردن ک استفاده کن.خدای من باورم نمیشد فقط یه پماد منو ازپسوریازیس نجات بده.شمارشو براتون میزارم ایمان‌دارم استفاد کردید بعدش فقط برام دعای خیرمیکنید۰۹۳۹۰۲۶۵۸۸۶

سلام درود به عزیزان فقط خواستم یه کمکی به دوستان بکنم یه طب سنتی که کارش خیلی عالیه برای پسوریازیس که سالها بود مشگل داشتم به لطف خدا کترلشم کنم جواب عالی گرفتم کسایی که چربی کبد بایک دوره استفاده کردن چربی کبدبرطرف شدم برای ..بواسیر کیست سینه... تیرگی بدن.تنبلی تخمدان... اگزما پسوریازیس.. قارچ پوستی...  مشگل دارن کارشون معجزه واقعا هست این هم شمارشه 09390265886

دوستان من  از ۱۵ سالگی دچارش شدم داخل گوش  و زانوهام  و  دستام زانوهای سفید و قشنگم  التهاب می‌گرفت میخوارید بعد جاش  یفدک میدز وبعد آخرش سیاه  میشد  چندیدن دکتر رفتم گفتن پسوریازیس  هست  انواع روش‌های   پیشرفته نور و لیزر  درمانم نگرد  حتی  تسکین نمی‌داد

یه روز  همسرم از یه عطاری  معروف از همدان برام  پماد سفارش داد  اوایل من  مسخرش کردم باورم نمیشد جواب بده   ولی  بخدا قسم من  یه یار زدم تا  ده روز  انگار اب روی آتش بود اصلا دیگه یادم رفت تکرارش کنم   جادوی   کرد  منی که   با گرانترین و پیشرفته ترین  داروها روش‌ها درمان نشده بودم  مغزم  هنگ کرده بود  خدا رو شکر بعدها   شش و هفت بار زدم کاملا خوب شدم   یه پماد ساده فقط ۱۵۰ هزار   

بخدا خوبم کرد به جند نقدم گفتم اونا هم خیلی راضین  انشا الله برای شما هم خیر باشه  این شماشونه  سرشون خیلی شلوغه پیام بدین مشاوره   بشین ۰۹۰۲۶۷۴۴۶۳۲    

منمدعا کنید التماس دعا  دعا در حق دیگران برآورده میشه

سلام به همه ی دوستانمن طی دو سال گذشته زخمای پسوریازیس خیلی زیاد داشتم که خیلی خیلی خیلی شدید بود از ...

با سلام  انشاالله برای بقیه هم جواب بده خدا خیرتون بده...🌱🌷🌷🌷🌷☘️🍃