2777
2789

طبیعیه عزیزم.پسر خواهرشورم کلاس دوم و شب اداری داری

عاشق اینم که اولین پست هر تاپیک و من بزارم😂😂   عاشق اینم ریپلای کنید😂😂😂نگاه به پروفایلم نکن خشن و زشته بع ولا خوشگلم و جذاب.😎تازه تو دل برو و با نمک هم هستم

وای وای وای از دست این بچه ها منم دخترم 4 سالشه روزا خودش میره دستشویی شبا جاشو خیس میکنه آرزو به دلم مونده فقط یک شب خیس نکنه .همه اتاق بوی ادرار گرفته .هر هفته 2 بار پتو میشورم 

خدایا به بزرگیت قسمت میدم سایه هیچ پدر مادری رو از روی سر فرزندانش کم نکن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بهم یه روشی رو گفتن انجام دادم دخترم نخورد.تو همین نی نی سایت به یکی یاد دادم بعد از چند روز اومد تشکر کرد.

وای وای وای از دست این بچه ها منم دخترم 4 سالشه روزا خودش میره دستشویی شبا جاشو خیس میکنه آرزو به دل ...

منم....امروز مادر شوهرم رف رو اعصابم که چرا دخترت شبا جیش میکنه ..

پسر من چهار سالگی به بعد یاد گرفت.شب ها پوشاکش میکردم.بعد شب چند بار بهش میگفتم اگر جیش داری بگوو..دیگه نمیخوام پوشاکت کنم لباست خیس میشه تختت خراب میشه هی بهش گفتم یاد گرفت البته بچه شما هنوز جا داره 

وای وای وای از دست این بچه ها منم دخترم 4 سالشه روزا خودش میره دستشویی شبا جاشو خیس میکنه آرزو به دل ...

دلیلش زود از پوشک گرفتن نیس؟منم پسرم دوسالشه دارم از پوشک میگیرمش اصلا تو خواب جیش نمیکنه امکان داره بعدا بکنه یا زوده از پوشک گرفتنش واقعا نمیدونم هنگم منم راهنمایی کنید لطفا

مثل خاراندن یه زخم پس از خوب شدن"""یاد یک عشق عذابیست که لذت دارد👌🏻

تخم مرغ رو که آب پز میکنی پوستش رو ننداز بیرون .جمع کن آردش کن یک قاشق بزن به فرنیش یا سوپش بده بخوره درجات شب ادراری رو قطع میکنی.فقط مثله آرد بشه

دلیلش زود از پوشک گرفتن نیس؟منم پسرم دوسالشه دارم از پوشک میگیرمش اصلا تو خواب جیش نمیکنه امکان داره ...

نه زود نگرفتم.از اولین روز که از پوشک جدا کردم شبا خیس میکنه.اگه بچه شما شبا خشک میخوابه دیگه فکر نکنم بعد ها خیس کنه .خوش به حالت . همه خونه زندگیم نجس شده

شب ادراری تا ۶سالگی معنی نداره.واسه پسرم که ۵سالشه رفتم دکتر گفت یه سال دیگه صبرکن بعد اگه خوب نشد دارو میدم

آدم ها گاهی چوب اشتباهاتشان را جای دیگری می خورند.جایی که حتی فکرش راهم نمی کنند.حواستان باشد چوبی که به احساس و زندگی دیگران می زنیم؛ تاوان دارد.این دل شکستن ها، این بی انصافی ها ،این بازی دادن ها همه اش تاوان دارد
دعوا که نه اصلا...ولی جایی برم شب معذبم

پوشک کن راحت بخواب

آدم ها گاهی چوب اشتباهاتشان را جای دیگری می خورند.جایی که حتی فکرش راهم نمی کنند.حواستان باشد چوبی که به احساس و زندگی دیگران می زنیم؛ تاوان دارد.این دل شکستن ها، این بی انصافی ها ،این بازی دادن ها همه اش تاوان دارد