2777
2789
نه زود نگرفتم.از اولین روز که از پوشک جدا کردم شبا خیس میکنه.اگه بچه شما شبا خشک میخوابه دیگه فکر نک ...

پسرمن هنوز حرف نمیزنه کامل اونم میریزه رو فرش بعد میگه ماما جیش تازه اوایل از پوشک گرفتنشم خونمو نجس کرده

مثل خاراندن یه زخم پس از خوب شدن"""یاد یک عشق عذابیست که لذت دارد👌🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شب ادراری تا ۶سالگی معنی نداره.واسه پسرم که ۵سالشه رفتم دکتر گفت یه سال دیگه صبرکن بعد اگه خوب نشد د ...

پس شبا چیکار میکنی؟پوشک میکنی؟

خدایا به بزرگیت قسمت میدم سایه هیچ پدر مادری رو از روی سر فرزندانش کم نکن
منم....امروز مادر شوهرم رف رو اعصابم که چرا دخترت شبا جیش میکنه ..

ره مادرشوهرت چه ربطی داره پوشک کن بگو بعضی بچه ها اعصاب مثانشون دیر تکمیل میشه اینو دکترگفت.ارثی هم هست

آدم ها گاهی چوب اشتباهاتشان را جای دیگری می خورند.جایی که حتی فکرش راهم نمی کنند.حواستان باشد چوبی که به احساس و زندگی دیگران می زنیم؛ تاوان دارد.این دل شکستن ها، این بی انصافی ها ،این بازی دادن ها همه اش تاوان دارد
نه.....دیگه یه سال بیشتره پوشک نکردم.الان که دیگه اصلا نمیشه

فقط شب که خوابه پوشک کن

آدم ها گاهی چوب اشتباهاتشان را جای دیگری می خورند.جایی که حتی فکرش راهم نمی کنند.حواستان باشد چوبی که به احساس و زندگی دیگران می زنیم؛ تاوان دارد.این دل شکستن ها، این بی انصافی ها ،این بازی دادن ها همه اش تاوان دارد
دعوا که نه اصلا...ولی جایی برم شب معذبم

با خودت تشک ببر

دختر من تا ۶ سالگی شب ادراری داشت . هر شب نه ولی گاهی داشت . هم توخونه خودمون یه لایه کاامل مثل رو تختی فقط پلاستیک کشیدم پلاستیک از جنس لاستیکیای نوزادا که کهنه میبندن .

بعد یه لایه روتختی پارچه نخی

اگه جیش میکرد دیگه تشک کثیف نمیشد و بو نمیگرفت هر بار ادرا ر میگرد فقط کافی بودپارچه رویی رو بشورم

جایی هم میرفتم همون دوتا رو تحتی و پلاستیک رو میبردم و میکشیدم رو تشک

تا زمانی که رسیدن به تو امکان دارد *** زندگی درد بزرگیست که درمان دارد
پس شبا چیکار میکنی؟پوشک میکنی؟

فقط شبا برای احتیاط.اگه خشک باشه که هیچی اگرم خیس بشه اذیت نمیشه