2777
2789
عنوان

قرص غضروف ساز چاق کنندست؟

29842 بازدید | 6 پست

ارتروز زانو دارم دکتر قرص غضروف ساز تجویز کرده شنیدم چاق کنندست اخه من دوست ندارم چاق تر بشم اگه چاق کنندست بیشترین تاثیرش کجای بدنه؟

برا غصروف سازی سنجد درسته اسیاب کن با شیر قاطی کن بخور عالیه چاقم نمی شی مثلا این که گفتم ب جای شامت بخور

امضام پاک کردم خیالتون راحت شد لطفا کساییم که امصای قبلیم ندیدن تو تاپیک ها نپرسید امضات چی بود نمی تونم بگم

اره مامان من مصرف میکرد چاق میشد

اینکه سکوت کنی خودخوری کنی جسم و روحت اسیر چهاردیواری اتاق کنی فقط برای اینکه دهن مردم ببندی تا قضاوت ها و کنایه ها رو در مورد سرنوشتی که حکمت خداست نشنوی یه روش خودکشی تلخه «به ارزش تباه شدن تمام عمر»

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای من شام اینو بخورم از گرسنگی میمیرم😃😃😃

عزیزم اگه می خوتی با خوردن این یا داروی تقویتی چاق نشی دو راه حل هست یا معادل چیز اصافی که می خوری ورزش کنی و بسوزونی یا اینکه مقدار عذات کم کمی تا این چیزای تقویتی رو کنار غدات بخوری در غیر این صورت چاق می شی دیگه

امضام پاک کردم خیالتون راحت شد لطفا کساییم که امصای قبلیم ندیدن تو تاپیک ها نپرسید امضات چی بود نمی تونم بگم
خیلی چاق شد؟بیشتر کجای بدنش چاق شد؟

نه زیاد شکمش بیشتر ولی تا مصرف قرص قطع میکنه دوباره به وزن سابق برمیگرده

در حد سه چهار کیلو

اینکه سکوت کنی خودخوری کنی جسم و روحت اسیر چهاردیواری اتاق کنی فقط برای اینکه دهن مردم ببندی تا قضاوت ها و کنایه ها رو در مورد سرنوشتی که حکمت خداست نشنوی یه روش خودکشی تلخه «به ارزش تباه شدن تمام عمر»