2777
2789
عنوان

عاشق مردای کاملا اشتباه میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 455 بازدید | 58 پست
من یکی دوستم داشت عین اینی ک شما میگید. همین امشب اشک ریختم که چرا اونو قبول نکردم. من ی پسر شیطون و ...

عزیزم اینجوری نگو..ازدواج سنتی خوبه که.تازه داخل زندگیشون نیسی فک میکنی خوبن..ادم اینجوری سردرنمیاره که

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من الان شوهر خواهر شوهرم اینجوری هست عقد هستن تنها  بل رفیقاش میره شمال بیرون تا اخر شب ایناقیا ...

شوهر منو جلو مجرد گردی شو گرفتم اما هنیشه گلایه میکنه 

خب زیادی دوستش دارم اما درکم نمیکنه و نمیفهمم    چونکه عاشقشم بخاطرش از همه بریدم مگه گناهه خب عشقمه     اما همیشه غرورم در کنار عشقم داشتم حاضر نیستم بخاطر هیچ کس حتی عشقم جز فرزندم غرورم رو بشکنم غرورم بخاطر دخترم میشکنم همین دخملم عشق مامان و باباشه 💖💖💖
همیشه که نه اما بعضی مواقع آره نمیشه کنترل شون کرد چونکه اکثر رفتارها جزئی از وجود و ذات شون شده&nbs ...

بعد اونوقت خانواده و اطرافیان نمیان بگن مثلا..شوهرت شیطونه؟اینجور تیکه هارو نمیندازن؟

حالا شوهرمن یه ادم بدتیپ وشلخته ای بود ک هیچ دختری بهش پانمیداد منم ب زور بهش دادن الان هرکی میبینتش ...

عزیزم چ جوری این رام شدن رو تو رو خدا ی تاپیک بزن بگو منم تگ کن و خبرم کن. که اگه ترفندی ک به کار زدی یاد من بدی ی زندگی رو نجات دادی و اینده ی بچه رو هم روشن تر کردی. اکثرا ب من میگن تو بلد نیستی شوهرت رو رام کنی جمعش کنی وهمچنین میگن انکار من همش رد رفیق و خوشی و رخت و لباس و بیکاری و خور و خوابم نمیدونم والا من ک همه جوره فقط مراعاتشو کردم همین

چرا؟بهتون گیرمیده اینجوری میگین؟

تمام دوست هامو ازم دور کرد اما دوستای خودش هستند کاری کرد که دیگه خودمم علاقه بیرون رفتن و تنهایی ندارم و باعث شد از کارم اومدم بیرون، حتی خانواده ام ازم دور کرد و من همه شو بحساب دوست داشتن گذاشتم اما تنهام کرد که نتونم معترض بشم و خودش خانواده شو دو دستی چسبید من جراعت نکردم با یه غیر همجنس حرف بزنم اما اعتراض منو بخودش شکاک بودن دونست کلا درک درستی از زن و خواسته هاش نداره 

خب زیادی دوستش دارم اما درکم نمیکنه و نمیفهمم    چونکه عاشقشم بخاطرش از همه بریدم مگه گناهه خب عشقمه     اما همیشه غرورم در کنار عشقم داشتم حاضر نیستم بخاطر هیچ کس حتی عشقم جز فرزندم غرورم رو بشکنم غرورم بخاطر دخترم میشکنم همین دخملم عشق مامان و باباشه 💖💖💖
عزیزم چ جوری این رام شدن رو تو رو خدا ی تاپیک بزن بگو منم تگ کن و خبرم کن. که اگه ترفندی ک به کار زد ...

عزیزم اشتباهت همینجاست ک مراعاتشو میکنی بذار اون مراعات تورو بکنه بذار اون پیگیر تو باشه همسایه ماهم مثل تو بود فوق العاده وابسته از وقتی بهش یاددادم ک وابسته نباشه همچین شوهرش افتاده ب پاهاش ک فکرشم نمیکرد یکم غرور داشته باش

یک عدد اردیبهشتی جیگر😆😆
بعد اونوقت خانواده و اطرافیان نمیان بگن مثلا..شوهرت شیطونه؟اینجور تیکه هارو نمیندازن؟

آره گفتند تا دلت بخواد شنیدم و بهش گفتم که تصحیح بشه اما جوابش فحش و بد و بیراه بود و اینکه من از خودم در میارم 

دیروز رفته بودم ملاقات پدربزرگم تو بیمارستان پسرعموی مامانم سه ساله ازدواج کرده با زنش بود خیلی نج ...

واقعا خوشت نمیاد ک یه مرد ازخانمش حرف شنوی داشته باشه وفقط ب زنش نگاه کنه؟؟؟؟؟؟؟

یک عدد اردیبهشتی جیگر😆😆
تمام دوست هامو ازم دور کرد اما دوستای خودش هستند کاری کرد که دیگه خودمم علاقه بیرون رفتن و تنهایی ند ...

درواقع خودش هرجور ازادانه رفتار میکنه ولی نوبت شما میرسه غیرتی میشه...خیلی از مردا اینجورین 😓تعادل ندارن.شما کم کم شرو کن خودتو با کاری مستقل مشغول کن..هرروز ی مرحله پیش برو..اینجوری کمترناراحت میشی

آره گفتند تا دلت بخواد شنیدم و بهش گفتم که تصحیح بشه اما جوابش فحش و بد و بیراه بود و اینکه من از خو ...

ذاتا عوض نمیشن.باید زیر زیرکی کنترل کنی بش گیر ندی..اونجوری بدتر فاصله میگیره.

درواقع خودش هرجور ازادانه رفتار میکنه ولی نوبت شما میرسه غیرتی میشه...خیلی از مردا اینجورین 😓تعادل ...

مرسی عزیزم 

واقعا خوشت نمیاد ک یه مرد ازخانمش حرف شنوی داشته باشه وفقط ب زنش نگاه کنه؟؟؟؟؟؟؟

نه منظور منو نفهمیدی

مرد باید هم به زنش توجه کنه هم بلد باشه با زنهای دیگه چطور برخورد کنه نه اینکه دست وپاشو گم کنه و رنگ برنگ شه

خیلی عادی باشه

من خودم از مردی که خیلی تو جیک زنش باشه وبه جای صحبت با مردهای دیگه با زنش حرف بزنه خوشم نمیاد البته همین آقا معاون مدرسه پسرم هست 

دو تا پسردایی دارم برادرن اصلا شبیه برادر نیستن یکی خیلیییی خوشتیپ میکنه و خوش سرزبون اون یکی برای سلام سرش هم بالا نمیاره دکتر هم هستن نمیدونم با مریض چجور برخورد میکنه من که احوالپرسی کنیم معذب میشم ولی با اون یکی خیلی راحتم همه تو فامیل اینو بیشتر دوست دارن

خدایا میشه سال‌99 رو حذف کنیم دوباره نصب کنیم آخه این ویروس داره🥺😬