2777
2789
عنوان

عاشق مردای کاملا اشتباه میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 455 بازدید | 58 پست
دقیقا همینطورن..

من عاشق اینجور مردا بودم ولی شوهرم اینجوری نیست و دوست نداره جلو بقیه زیاذ شوخی کنه و ارومه ولی تو خونه خیلی  شیطونه ولی بعضی هارو میبینم بیرون نمیدونم حالم بذ میشه  ادم باید همه چیزیش تو خونه باشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم اکثرا همینطوره چون هنوز جوونی و این حس هیجان توی وجودت هس این طبع رو داری ولی معقول و بهترین زندگی با یک جنتلمن هست که کاملا روحیات دخترا رو درک کنه و به نسبت اون شخصیت مثبت رو داشته باشه بعد از زندگی متاهلی میفهمی بهترین انتخاب همینه چون این افراد که میگی ممکنه مجردی و برای دوستی خوب باشن ولی پایبند و مقید نیستن درواقع تکلیفشون با خودشون مشخص نیس😊

برادرشوهر من اینجوریه ک تومیگی یکم اندام داره خیلی هم سرزبون داره ولی گوه تمام عیاره هرازگاهی دلم واسه کسی ک میخواد زنش بشه خیلی میسوزه احساس میکنم لیاقت هیچ دختر کور وکچلی روهم نداره ازبس کثیفه این بشر

یک عدد اردیبهشتی جیگر😆😆

منم قبلا عاشق يه همچين پسرى بودم

توى قيافه و تيپ،بى نظير بود،هنوزم مثلش رو جايى نديدم

از سر و زبون نگم كه امكان نداشت نتونه مخ دخترى رو بزنه

چندسالم باهاش دوست بودم

ولى همه چى تموم شذد...الانم كه فكر ميكنم به درد زندگى نميخورد

الان عاشق يه پسره فوق العاده چشم پاك و كاملا معمولى هستم،از اينايى كه با دخترا گرم نميگيرن و به فكر كار و زندگين...ولى خب اين خودش خبر نداره

با اينكه رفتارش باهام خوبه

منم قبلا عاشق يه همچين پسرى بودم توى قيافه و تيپ،بى نظير بود،هنوزم مثلش رو جايى نديدم از سر و زبون ...

کاره درستو میکنی.منم باید رو خودم کار کنم ک منطقم تو انتخابم دخیل بشه..چون این مدل پسرا قابل کنترل نیستن.

راضی هسی؟

ارع چون همه چیز شوهرم برای منه ن بقیه انقدر شوخی میکنه تو خونه یه کارایی میکنم عین پت و متیم وقتی میگم شوهرم تو خونه اینجوری هست میگن اصلا بهش نمیخوره اصلا نمیگه دوستت دارم ولی باکاراش میفهمونه منو

دیروز رفته بودم ملاقات پدربزرگم تو بیمارستان

پسرعموی مامانم سه ساله ازدواج کرده با زنش بود

خیلی نجیبه به هیچ زنی نگاه نمیکنه یعنی انگار سختشه که با زنی غیر زنش یا مادرش حرف بزنه 

همه اشم نگاهش به دهن خانمش بود و.میدونم خیلی خوش اخلاق و خوبه ایشاالله خوشبخت باشن فکر کنم حتی یک بار هم سر خانمش داد نزده نمیدونم اینا چطوری ناراحتی و عصبانیتشون رو تخلیه میکنن منکه خوشم نمیاد از همچین مردهایی

خدایا میشه سال‌99 رو حذف کنیم دوباره نصب کنیم آخه این ویروس داره🥺😬
عزیزم اکثرا همینطوره چون هنوز جوونی و این حس هیجان توی وجودت هس این طبع رو داری ولی معقول و بهترین ز ...

مرسی از کامنتت اره..فک میکنم همین هیجان طلبی اومده سراغم وگرنه منطق هیچوقتتتت اشتباه نمیکنه