2777
2789
عنوان

اونایی که ۱۰کیلو وزن کم کردن بیان

181 بازدید | 14 پست

لطفا راهنمایبم کنین میخوام ۱۰کیلو وزن کم کنم باید لاغربشم چون مجبورم هم زانو درد هم کیست دارم واینا...۸۰کیلوام ب ۶۸-۷۰هم قانع ام راهکاراتونو بنویسین ممنون میشم هفته ای ۲-۳بارم میرم باشگاه ۱-۲بارپیاده رویم بهش اضافه میکنم راهکارای طبیعیتونو بگین نه روشای دکتر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ضعف وحشتناک دارم غروبا تو خوردن وحشی میشم😐😐😐😐😐😐

گل کلم و هویج و کاهو و...بخور زیاد 

ولی کاری نکن که ضعف کنی 

مثلا هفته اول ۴ قاشق از برنجت کم کن هفته دوم ۷ تا و...

بدن خیلی هوشیاره و فاز قحطی زدگان به خودش میگیره کم نمیکنی

من از عصر چیزی نمیخورم تا نهار فردا چون صبحا بیشتر میخوابم شبها هم یه ساعت ورزش با سی دی دا رن قند وشکر وکیک وبیسکوییت هم حذف کردم میوه و تخم مرغ میخورم کمی برنج و گوشت سبوس بزنج وجو با ماست هم می خورمرم الان ۶۲ هستم 

چیکارکنم ضعفم کم بشه البته مصرف ابم بزور روزی ۱لیوانه 

من روزی دولیتراب میخورم نهارامروز نخدردم رفتم باشگاه اومدم کلی ا خوردم بعد شام هم5قاشق برنج بای بشقاب سالاد قبلشم ی بشکه اب خوردم زودب زودکم میکنم😊

روعن  نباتی و  مایع رو  کلا  حذف کن

قند و  شکر و مرباجات  کاملا حذف.ماکارانی حذف.  6  ماه  پختنی  بخور. پیاده روی  نیم ساعت .  برنج   هم  دو سه قاشق . اولش سخته.  بقیه  همه چی بخور.  صبور باش  .لاعر میشی