2789
عنوان

کمکم کنین

268 بازدید | 45 پست

سلام خانمها من میخام باهاتون مشورت کنم من ۱۵ سالم بود ازد کردم و یه بچه هم داشتم اینقدر عصبی و بددهن بود که زندگیمو سیاه کرده بود ازش جدا شدم درسمو ادامه دادم بعد ۶ سال از جداییم یکی که ۸ سال منو میخاس ولی من نمیخاستمش یهو عاشقش شدم نمیدونم چکار کرد یه دفعه که تن به ازدواج دادم بعد دو ماه تصادف شدید کردیم من داغون شدم از صد جا و سقط کردم بعد ۶ ماه باز باردار شدم و الان یه بچه دارم از اول تا اخر زندگی با این هم جز فوش و بددهنی و کتک چیزی نفهمیدم خسته شدم بچم این وسط داره دیونه میشه همش جنگ و دعوا یه بارم خاس منو بزنه خورد تو صورت بچه دماغش پر خون شد اینم بگم من کار میکنم و خودم خرج خودمو در میارم و سرمایه هم دارم نمیتونم طلاق بگیرم چون بار دومه خانواده ام اصلا پشتم نیستن و اونم رفته مشاور فایده نداشته بگید چکار کنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عزیزم چرا اینجورین؟؟؟؟چی عصبیش میکنه؟؟؟ من بایه دوقطبی شدیداحساس زندگی کردم.حتی زبونم اونو رام میکر ...

چه جوری نرم میکنی ؟ عزیزم

برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات💚        وتوکل علی الله وکفی بالله وکیلا🙏🤍

خودت کار میکنی یه خونه نقلی بگیر...جدا شو...با بچه ت زندگی کن...اون بچه زندگی ش سیاهه ...اصلا زندگی نداره اون بچه با این وضعیت. ..خودتو ول کن اون بچه رو نجات بده تروخدا

♡مهربونم میشه یه صلوات مهمونم کنی♡🌹 لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ🌹
چون بار دومه نمیتونی طلاق بگیری؟ این چ حرفیه! اگ از پس خودت و بچت بر میای جدا شو

طلاق نمیده میاد دم در خونه بابام فقط ابرو ریزی میکنه اینا هم‌میگن برگرد ابرومون رف

چه جوری نرم میکنی ؟ عزیزم

قلق دارن دیگه....مثلا موقع عصبانیت کلابه مرداجواب بدی بدترمیکنن چون نمیتونن جواب بدن شروع به کتک میزنن....

کارایی که عصبانیش میکنه کمترانجام بدی....ببخشید میگم اما نیازجنسیشون خیلی رواخلاقشون موثر....

دلشو که بدست بیاری خودش رام میشه.. 

عزیزم چرا اینجورین؟؟؟؟چی عصبیش میکنه؟؟؟ من بایه دوقطبی شدیداحساس زندگی کردم.حتی زبونم اونو رام میکر ...

خیلی بی دلیل عصبی میشه مجردیشم کلی اتیش سوزونده برا همین من راضی نمیشدم زنش بشم یهو نمیدونم چکارم کرد راضی شدم تک پسره و خیلی پرو 

قلق دارن دیگه....مثلا موقع عصبانیت کلابه مرداجواب بدی بدترمیکنن چون نمیتونن جواب بدن شروع به کتک میز ...

آره دقیقا از اون لحاظ اوکی بشن کلا خلع سلاح میشن ....سکوت هم درسته ...ممنونم خواهری

برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات💚        وتوکل علی الله وکفی بالله وکیلا🙏🤍