2789
عنوان

کمکم کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 268 بازدید | 45 پست
خیلی بی دلیل عصبی میشه مجردیشم کلی اتیش سوزونده برا همین من راضی نمیشدم زنش بشم یهو نمیدونم چکارم کر ...

حتما طلسمت کرده

برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات💚        وتوکل علی الله وکفی بالله وکیلا🙏🤍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

مشاور کاری نکرد ما چی بگیم حالا یه سوال خودت بددهنی نمیکنی؟ چون دوتاشون این‌مشکل رو داشتن میپرسم

من خانواده خیلی بافرهنگی دارم و فک‌کن بهم میگف خراب بازم جوابشو نمیدادم‌چون اگه منم فوش بدم پس فرقی با اون ندارم

مطمئنی ایراد از خودت هم نیست ؟من یه جاری دارم به حدی غرغروه که شوهرشو عصبی میکنه شوهرشم خیلی آرومه  ولی ب جایی میرسوندش که فحاشی میکنه و وسایل میشکنه ،برعکس شوهر من خیلی تند و عصبیه ولی هرگز ب من فحش نداده و بی احترامی نکرده چون من بخاطر حفظ شان خودم هیچوقت باهاش دهن به دهن نشدم تو حاشیه هم نرفتم که مادر و خواهرت ال شد و بل شد،شاید شمام ب حدی میرسونیش که بددهنی کنه 

چرا نمیتونی طلاق بگیری ؟خانوادت پشتت نباشن خودت که درامد داری،بچه رو بهت میده ؟با زبون خوش راضیش کن ...

نه طلاق میده نه بچرو فقط بلده بیاد تو محله ابرومون رو ببره منم مجبور میشم برم

میتونم بخرم از بچگی‌کار میکردم یعنی از ۱۳ سالگی فروشندگی هر کار بگی خرید و فروش میکنم

خب پس اول از همه اینبار ک زدت برو پزشک قانونی طول درمان بگیر نفقتم بزار اجراا بزار جونش در بیاد مهریتم همینطور بچتم ک زد اونم ببر پزشک قانونی یا زنگ بزن پلیس بیاد ک شاهد داشته باشه یه خونه ی جدا بگیر یه مدت دور ازش باش و کلاس مشاوره برین من نمیگم طلاق چون شاید درمان شع عادتاش به تلاشت ادامه بده واسه درمان شدنش ن طلاق تا تکلیفتم روشن نشده بیشتر از همین بچت نزار بچه ی دیگ ای پاش تو زندگیت وا شه 

خانومای جیگر دعا کنین کنکورمو خوب بدم 😘😘الهم صل اله محمد وال محمد 😎
خودت کار میکنی یه خونه نقلی بگیر...جدا شو...با بچه ت زندگی کن...اون بچه زندگی ش سیاهه ...اصلا زندگی ...

خب اسمم رو میذارن دختر فراری میتونم این کارو بکنم پولشو دارم عرضه اش رو دارم اما دیگه همه رو از دست میدم هم خانواده ام هم ابروم

خب پس اول از همه اینبار ک زدت برو پزشک قانونی طول درمان بگیر نفقتم بزار اجراا بزار جونش در بیاد مهری ...

نمیذارتم برم اصلا نیم ساعت هم نمیذاره قهر باشم رفتم پزشک قانونی هم خودم هم بچه بابام پرونده رو پاره کرد گفت زشته ابرو داری کن

خب اسمم رو میذارن دختر فراری میتونم این کارو بکنم پولشو دارم عرضه اش رو دارم اما دیگه همه رو از دست ...

وقتی واس خانوادت مهم نیستی که پشتت وایسن توهم مهم نباشه برات ،بعدشم کی به یه زن با یه بچه میگه دختر فراری !چند سالته؟

مطمئنی ایراد از خودت هم نیست ؟من یه جاری دارم به حدی غرغروه که شوهرشو عصبی میکنه شوهرشم خیلی آرومه & ...

بخدا اگر یه عیبی داشته باشم اونم خوب بودن بیش از حدمه یعنی برا طرف زمین میشم روم راه بره در این حد