2789
عنوان

کمکم کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 268 بازدید | 45 پست
وقتی واس خانوادت مهم نیستی که پشتت وایسن توهم مهم نباشه برات ،بعدشم کی به یه زن با یه بچه میگه دختر ...

بیست و پنج بخدا خیلی دوس دارم برم دست بچه رو بردارم میترسم از بعدش مثلا پیدام کنه بچه رو ازم ببره پدر مادرم سکته کنن خیلی چیزا هست که بهشون فک میکنم

بخدا اگر یه عیبی داشته باشم اونم خوب بودن بیش از حدمه یعنی برا طرف زمین میشم روم راه بره در این حد

خاک عالم برسر اونایی که آدمی مثل تو کنارشونه وقدرت رو نمیدوننن ...خدا فقط بهترین راه رو پیش پات بزاره خواهری...

برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات💚        وتوکل علی الله وکفی بالله وکیلا🙏🤍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بیست و پنج بخدا خیلی دوس دارم برم دست بچه رو بردارم میترسم از بعدش مثلا پیدام کنه بچه رو ازم ببره پد ...

پدرومادرت فقط به فکر خودشونن ...سکته هم نمیکنن یه خونه بگیر دور شو ازشون یه مدت دیگه آدم میشه شوهرت اگه نشد که هیچ اهل زندگی نیس اگه په برای چی خودتو داری تباه میکنی

برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات💚        وتوکل علی الله وکفی بالله وکیلا🙏🤍

خاک عالم برسر اونایی که آدمی مثل تو کنارشونه وقدرت رو نمیدوننن ...خدا فقط بهترین راه رو پیش پات بزار ...

فک کن ۵۰ هزار نداش باباشم از کار بیکارش کرد همه درامدمو بهش دادم ماشین صد ملیونی براش خریدم اخلاق خوب غذا پختن نیاز جنسی خونه مرتب یعنی من خودم حساسم رو همه چی که مبادا چیزی کم بذارم

نمیذارتم برم اصلا نیم ساعت هم نمیذاره قهر باشم رفتم پزشک قانونی هم خودم هم بچه بابام پرونده رو پاره ...

مشکل از باباته جلوش وایسا ... من یکبار قهر اومدم خونه ی بابام .. بابام گف ن الا و بلا باید بری ابرو داری و فلان و اینا بین اونهنه خواستگار خودت انتخاب کردی باید بری تو خانواده ی ما اولین طلاق من بودم رفتم ولی یک ماه بعدش برگشتم ۳ ماه تموم منو به شکلای مختلف به حرفای مخلف اذیتم کرد جوری ک دکتر مغز و اعصاب میرفتم پولیم نداشتم پشتوانم باشه ولی اگه یکم پول داشتم یه دیقه هم تو خونش نمیموندم میرفتم از خونش ولی با اون همه حرف و توهیین و تحقیر گوش ندادم به حرفاش و الان بعد یک سال و نیم کشمکش توافقی تموم شد .‌تو ولی شرایطتت فرق میکنه پشتوانه داری برای خودت مگه چقد میخوای عمر کنی ک با حرفای مردم زندگیتو خراب کنی مطمئن باش ازدواج دومت اشتباه بوده ولی مجبور بودی ک زودتر ازدواج کنی با این اخلاق بابات البته اینو بگم بابای من خیلی بدتره هاا😂

خانومای جیگر دعا کنین کنکورمو خوب بدم 😘😘الهم صل اله محمد وال محمد 😎
تو عصبانیت چیا میگه؟؟؟مردا معمولا دق ودلیاشونو تودعوامیگن

خراب حرزه گوسفند میخام ازت بکنم حیف ازت بچه دارم و از این‌حرفها میگم باش پس طلاق میگه ها یکی داری تو استینت 

پدرومادرت فقط به فکر خودشونن ...سکته هم نمیکنن یه خونه بگیر دور شو ازشون یه مدت دیگه آدم میشه شوهرت ...

میتونه بخاطر بردن بچه ازم شکایت کنه؟؟؟اطلاع داری یا قانون با منه چون ۷ سال برا مادره بچه

مشکل از باباته جلوش وایسا ... من یکبار قهر اومدم خونه ی بابام .. بابام گف ن الا و بلا باید بری ابرو ...

منم فکرم همینه برم یه شهر دیگه فقط بچمو خوشبخت کنم خودم به جهنم

خراب حرزه گوسفند میخام ازت بکنم حیف ازت بچه دارم و از این‌حرفها میگم باش پس طلاق میگه ها یکی داری تو ...

😐😐😐عزیطم تونت سرچ کن خواص سوره ها برای عصبانیت یابددهنی بخون.

خیلی خوب.

چله سوره طلاق یامزمل بردار.واسه محبت زن وشوهرخیلی خوبن

فک کن ۵۰ هزار نداش باباشم از کار بیکارش کرد همه درامدمو بهش دادم ماشین صد ملیونی براش خریدم اخلاق خو ...

همه ی مردایی که بی لیاقتن نمیدونم چرا زنشون اینجوری میشه مثل شما ....پس برای چی موندی باهاش کاشکی ازدواج نمیکردی بعد جداییت میذاشتی یکم بیشتر بگذره بعد با یه آدم درست وحسابی ازدواج میکردی خب خودتم میدونستی این چه آدمیه ...تو که نیازی نداری اونم که مرد نیس داره عذابتم میده ولشون کن بره به حرفای هیشکیم اهمیت نده مهم خودتی ...بچتم اول بگیرن هم بعدا میدن به خودت اون نمیتونه که نگهش داره...اون یکی بچتون کجاس خواهر

خراب حرزه گوسفند میخام ازت بکنم حیف ازت بچه دارم و از این‌حرفها میگم باش پس طلاق میگه ها یکی داری تو ...

عجب هم میخوره  هم عذابت میده ...ولش بابا خودتم که سنی نداری ...فقط اگه ولش کردی دیگه تا ۳۰ سالگی ازدواج نکن ها ...دعا کن خدا رو فقط برات بهترین نصیب کنه

میتونه بخاطر بردن بچه ازم شکایت کنه؟؟؟اطلاع داری یا قانون با منه چون ۷ سال برا مادره بچه

خب طلاق بگیری میدن به تو دیگه 

منم فکرم همینه برم یه شهر دیگه فقط بچمو خوشبخت کنم خودم به جهنم

برو یه جایی دستش بهت نرسه وکیل بگیر فقط از وکیل بپرس چیکارا باید بکنی تا بهت صدمه ای نزنه ...راه حل های قانونی رو وکیل میگه چیکار کنی بعدشم اصلا خودت باهلشون رودرو نمیشی فقط میری محضر امضا فقط