2777
2789

بهتره صفحه تون پابلیک نباشه و عکسهای شخصیتونو نبینن . من همیشه میگم حتی خواهر و برادر آدم همکار باشن باز یه رقابت و حسادتی بین همکارا هست بهتره دست کسی بهونه ندی عزیزم 

غرض رنجیدن ما بود از این دنیا که حاصل شد 😪

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم پیج من پرایویت هست و اصلا و ابدا هیچکدوم از همکارام جز فالورز یا فالویینگام نیستن.عکس پروفایلمم با شال هست.تو تلگرام و واتس اپ هم همینطور. عکسام‌ رو مناسب انتخاب میکنم‌از دست فوضولا😑😂

بهتره صفحه تون پابلیک نباشه و عکسهای شخصیتونو نبینن . من همیشه میگم حتی خواهر و برادر آدم همکار باشن ...

دقیقا این فاکتورم هست..من عکسی ندارم اصلااا..پس همون نزارم بهتره.

عزیزم پیج من پرایویت هست و اصلا و ابدا هیچکدوم از همکارام جز فالورز یا فالویینگام نیستن.عکس پروفایلم ...

اره.اشکال نداره عکس ی دختر دیگه رو بزاری؟مثلا میگم..عکس حیفا وحبیو بزاری..اخه همشون عکس گل و کارتونی گذاشتن😁😁.بنظرت بانکم جز اداره های حساسه؟

دقیقا این فاکتورم هست..من عکسی ندارم اصلااا..پس همون نزارم بهتره.

عاره دیگه به قول معروف سری که درد نمیکنه رو دسمال نمی بندن .اینجوری اعصابت آرومه . من کارمند رسمی ام ولی رعایت میکنم . شاید یه بار خواستی ترفیع بگیری چرا از عکست سواستفاده بشه 

عاره دیگه به قول معروف سری که درد نمیکنه رو دسمال نمی بندن .اینجوری اعصابت آرومه . من کارمند رسمی ام ...

موافقم😌اتفاقا میگن میگردن ازت اتو بگیرن..چون هنوز نرفتم خواستم مطمعن بشم ک کارم درسته

موافقم😌اتفاقا میگن میگردن ازت اتو بگیرن..چون هنوز نرفتم خواستم مطمعن بشم ک کارم درسته

به همکار جماعت تحت هیچ شرایطی اعتماد نکن . اصلا صمیمی نشو و خیلی هم ارتباط نگیر . با کلی تجربه اینو بهت میگم 

اره.اشکال نداره عکس ی دختر دیگه رو بزاری؟مثلا میگم..عکس حیفا وحبیو بزاری..اخه همشون عکس گل و کارتونی ...

نه گلم نزار عکس اینجور حیفا و اینارو. یا گل و سنبل بزار یا عکس از خودت اما با رعایت شئونات اسلامی😏😋😋😂