2777
2789
عنوان

دوست شوهرم...

| مشاهده متن کامل بحث + 1429 بازدید | 104 پست
حالا شوهرم بدا اونم کم نمیزاره...خدا نکنه مادرش ناراحت بشه...انقدر دستاشو میبوسه

مثلا میخوان به زنش رو نده.... این تفکرو خیلی ها دارن متاسفانه

با توهین و تشر و توسری کی گفته که مردی؟!!! 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم منم هیچوقت به شوهرم نگفتم نرو برو بیا نیا کجایی و چرا و فلان ولی اون هیچوقت با من مثل پرنسس ها ...

دقیقا شخصیت آدم ها تغییر ناپذیر،،،،،، بعصی ها فکر میکنن رفتار خودشون که شوهر شون، خوب ولی ذاتشون خوب 

عزیزم منم هیچوقت به شوهرم نگفتم نرو برو بیا نیا کجایی و چرا و فلان ولی اون هیچوقت با من مثل پرنسس ها ...

تربیت مادرش هم هست دیگه.به اونم باید توجه کرد.متاسفانه معنی زندگی مشترک رو یادش نداده

دقیقا شخصیت آدم ها تغییر ناپذیر،،،،،، بعصی ها فکر میکنن رفتار خودشون که شوهر شون، خوب ولی ذاتشون خوب ...

درسته که رفتار طرف مقابلم تاثیر داره ولی اول از هم ذات و شخصیت مهمه

[QUOTE=110019649]عزیزم مردای اینجوری کم نیستن. شکر خدا همسر منم همینطوره.به قول خودش اول من بعد کل دنیا.چون کنار من ...[/QUOTEذات انسان خیلی مهم حالا من خیلی این مدل شما نیستم ولی شوهرم،،، خیلی خوب بدون من آب هم نمیخوره بیاد خونه من نباشم تا شب گرفته است،،،، همه جا با مته ولی من خیلی خوش اخلاق نیستم 

[QUOTE=110019649]عزیزم مردای اینجوری کم نیستن. شکر خدا همسر منم همینطوره.به قول خودش اول من بعد کل د ...

و البته بعضی  وقت ها بداخلاقی خیلی جواب میده... دیدم که میگما و این هم باز برمیگر ده به شخصیت طرف مقابل

من که دارم تمام تلاشمو میکنم.ارزوم اینه پسرم یه مرد موقر و پر از اطلاعات و خانواده دوست باشه

خداروشکر نسل آگاه تری داریم و امیدوارم این آگاهی بیشتر بشه

اسی یه چیز میگم فحش نده چاقا خوش شانسن بنظرم 

مردا شهوت پرستن    عاشق زن چاق و دنبه این     نمونه ش  شوهر خودم

تو نی نی سایت  همه قدا بالای 170  وزن 65  هیکل ساعت شنی چشم سبز عسلی   نچرال و بدون عمل😀همه فامیل شوهر  بد و بی کلاس  خانواده خودشون عالی و بافرهنگ 😁اگه بگی وای چه زشتم عکس بزاری  همه میان دلداری و بهت ثابت میکنن  آنجلینا جولی  هستی وخودت خبر نداشتی 😂اگرم بیای بگی وای چقدر خوشگلم و عکس😎  اینقدر میکوبنت که باورت میشه سمندونی بیش نیستی😭  آهان یه چیزی هم یادم اومد   عاشق عکسن  حتی اگه عکس ملحفه  سفیدباشه  تازه کلی کو  کو   هم میکنن 😐هیچ وقت هم هیچ چیز  در سلیقه شون نیست 😩 یه سایت خطرناکه که هر کی واردش میشه   معتاد شده شدید  هیچ جوره هم ترک نمیکنه 😱 خلاصه در یک کلام  😆     نی نی سایت   سرزمین عجایب 😜
و البته بعضی  وقت ها بداخلاقی خیلی جواب میده... دیدم که میگما و این هم باز برمیگر ده به شخصیت ط ...

دقیقا منم ینفر رفتار شوهره بد بود زنه با بد اخلاقی که نه با سگ اخلاقی ساختش الان چایی میاره برا مهمونها ختخ،،،، بدون اجاره آب که هیج نفس نمیکشه 

دلتون از شوهراتون خون هست ها..

پس منم ازدواج نمیکنم بزرگ شدم😂😂

مردا اینقدر بد اخلاق ینی؟؟🤣😑😑

انتهای دریا را برکه ها نمی فهمند 😞...                                                    پس ببخش اگر گاهی گم میکنم نشانیت را....                               میشه برای موفقیت در رشته ام یه صلوات بفرستی🌼؟                         🦋اللهم عجل فی فرج مولانا یا صاحب الزمان🦋