2777
2789
عنوان

دوست شوهرم...

| مشاهده متن کامل بحث + 1429 بازدید | 104 پست
چرا همش 😐😐😐؟ در ضمن قیافه شون چه ربطی به قضیه داشت؟

😐 دست دارم چون یه سری دنبال قیافه هستن و اینکه این آقا رو ببینی فکر نمیکنی همچین اخلاقی داشته باشه

با توهین و تشر و توسری کی گفته که مردی؟!!! 
منم شوهرم خیلی رو برخورد به خانما حساسه واقعا مادرش میپرسته و همینطور برای من خیلی احترام ارزش قایله ...

شوهر من سلام مادرش هم نمیکنه خیلی برام عجیبه اگه بعد از دوماه بریم خونشون بی سلام وارد خونشون میشه ولی با من خوبه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان قیافش چ ربطی داشت ب این کاراش🤣

شوهر منم همینطوریه تو خونه باهام...پدرشم زن دوست بوده....ولی مادرش و خواهراش حساسن ب این کارا...مثلا مهمونم باشن شوهرم ظرفارو بشوره علنا میگن مگه این کارا کاره توهه بیا بده من ازین چیزا

منم شوهرم خیلی رو برخورد به خانما حساسه واقعا مادرش میپرسته و همینطور برای من خیلی احترام ارزش قایله ...

تا حدودی درسته ولی دیدم برعکسشو که با مادرش خوبه ولی با زنش نه😐

منو و شوهرمم تا الان قهر نکردیم یعنی به من باشه تا سالها میتونم قهر باشم ولی تو خانواده شوهرم قهر معنی نداره،،،،،،، اونها هم داستانشو ن همین بوده،، منتهی مادره بهشون نگفته خودشون از قهر و بد اخلاقی بیزار شدن،،،،،،، 

الان قیافش چ ربطی داشت ب این کاراش🤣 شوهر منم همینطوریه تو خونه باهام...پدرشم زن دوست بوده....ولی م ...

گیر ندین، خواستم یه توضیح کامل داده باشم

اون کا مادرشوهرتم از روی حسادته😊

عزیزم مردای اینجوری کم نیستن.

شکر خدا همسر منم همینطوره.به قول خودش اول من بعد کل دنیا.چون کنار من احساس ارامش میکنه

ولی عزیزم همه چیز دو طرفست

نمیشه شما مدام چکش کنی.گیر بدی با فلانی نرو چرا اینجوری غذا میخوری چرا دیر اومدی .مامانت اینجوری گفت تو رفتی خونه ابجیت.فلانی گفت شوهرت اینطوره.غذاتو بخور.نرو بیا بخواب بریم .رو انجام بدی و ارامش رو ازش بگیری اونوقت شوهرت با تو مثل پرنسس رفتار کنه

شما باید پرنسس باشی  و بهش ارامشبدی و جوری باشی که از کل دنیا فرار کنه بیاد پیشت.

من این روال رو دنبال میکنم و شوهرم هم میگه من فقط توی خونه کنار تو ارامش دارم.و بدون من هیچ جا نمیره با اینکه من اصلا یکبارم نپرسیدم ازش کجایی.یا نگفتم پیش دوستات یا فلانی نرو.یا کلا هیچ وقت تو تصمیماتش دخالت نکردم ولی تصمیماتش رو بدون من نمیگیره و هزار مورد دیگه که از نظر تو یه مرد رو عالی میکنه

در نتیجه مرد خوب رو باید خودت پرورش بدی گلم

منو و شوهرمم تا الان قهر نکردیم یعنی به من باشه تا سالها میتونم قهر باشم ولی تو خانواده شوهرم قهر مع ...

بله بچه ها گاهی ضد پدر و مادرشون رفتار میکنن و گاهی هن کاملا مثل پدر و مادر مثل شوهر من که دقیقا مثل پدرش رفتار میکنه

عزیزم مردای اینجوری کم نیستن. شکر خدا همسر منم همینطوره.به قول خودش اول من بعد کل دنیا.چون کنار من ...

عزیزم منم هیچوقت به شوهرم نگفتم نرو برو بیا نیا کجایی و چرا و فلان ولی اون هیچوقت با من مثل پرنسس ها رفتار نکرده و اکثر مهمونی های خونوادگی تنها رفتم.. شخصیت و ذات آدمها خیلی تاثیر داره تو این مورد