2777
2789
عنوان

دوست شوهرم...

1428 بازدید | 104 پست

دوست شوهرم یه ظاهر خیلی معمولی رو به پایین داره ولی بسیار با اخلاق، مهربون و البته زن دوسته.. جوری که بین دوستها معروفه.. خیلی هوای زنشو داره بهش محبت میکنه بهش میرسه زنشم یه خانوم چاق با چهره متوسطه این درصورتیه که به گفته خود این آقا پدرش یه مرد بسیار مستبد و بداخلاقی بوده 😐 ولی مادرش فوق العاده با اخلاق و مهربون تعریف میکرد مادرم گفته نمیبخشمتون اگه یه روز بخواید مثل پدرتون با زن هاتون رفتار کنید😐 ازش پرسیدم شما با این اوصاف هیچوقت دعوا هم میکنید گفت اختلاف نظر و بحث شاید ولی دعوا اصلا گفتم قهر گفت هرگز!! 😐😐😐 میگفت من از محبت و احترام و به اصطلاح زن ذلیل بودن لذت میبرم چون فقط تو خونه خودم و با زنم احساس آرامش میکنم😐 چون من بهش محبت کنم و اون خوشحال باشه یعنی بچه هام خوشحالن بهش میرسم چون یه جا بره بخواد خودشو معرفی کنه میگه من زن فلانی هستم!!! 😐😐 

فقط خواستم بگم خدایا همچین مردهایی رو زیاد کن و البته همچین زن هایی  که همچین مردهایی رو پرورش میدن و یه عقلی هم به شوهرهای ما بده😐

با توهین و تشر و توسری کی گفته که مردی؟!!! 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسی یه چیز میگم فحش نده چاقا خوش شانسن بنظرم 

زشتا هم خوش شانسن 

یه چیزایی هست.... که نه میشه نوشت نه میشه به زبون اوردونه میشه فراموش کرد.همونامیشن جوشهای صورت،موهای سفیدوبداخلاقیهای گاه وبیگاه....

چه عاقل و با درکه واقعا خدا حفظش کنه

پسرم منو بابایی و آجی دنیا بی صبرانه منتظر به دنیا اومدن و گرفتن دست های کوچولوت هستیم   خاله ها میشه برای سلامتی پسرم صلوات بفرستین