2777
2789
عنوان

دوست شوهرم...

| مشاهده متن کامل بحث + 1429 بازدید | 104 پست
مردا شهوت پرستن    عاشق زن چاق و دنبه این     نمونه ش  شوهر خودم

با کمال ادب و احترام
این قضاوتتون درست نیست

T_tahmine لطفا پیدام کن ... بد کردم ... اگ یجایی حرفای نا امید کننده از دهنم اومد ک ناراحت شدین به بزرگی خودتون ببخشید ... حال خوشی ندارم فعلا ... برام دعا کنید ... دعا کنید ک با تموم شدن دوره قرصام از افسردگی درام و با نبودش کنار بیام...خدایا ناموسا وتسه همه ازمایشات مغسی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم شوهرم خیلی رو برخورد به خانما حساسه واقعا مادرش میپرسته و همینطور برای من خیلی احترام ارزش قایله ...

افرین واقعا درست گفتی منم وقتی شوارم ازم خواستگاری کرد با اینکه کامل میشناختمش گفتم اول باید مادرتو ببینم .مادرشو که دیدم مطمئن شدم مرد زندگیم همینه 

دلتون از شوهراتون خون هست ها.. پس منم ازدواج نمیکنم بزرگ شدم😂😂 مردا اینقدر بد اخلاق ینی؟؟🤣😑😑

اکثرا خونه اونهایی هم که خون نیست از ما نیستن😁 از ما بهترونن😁

با توهین و تشر و توسری کی گفته که مردی؟!!! 

شوهرم منم همینه 

مادرش مثل من همیشه بغل می کنه و بهش محبت می کنه 

ولی پسرم اصلا شبیه پدرش نیست 😐😐

فقط کافیه پسرم به من بی احترامی کنه یا اذیتم  کنه 

انقدر با پسرم حرف میزنه که باید به مامانت محبت کنی و احترام بزاری ولی کو گوش شنوا

دنیا اونقدرها جدی نیست   
سلیقه ای،،،،،،،، 

بله

موافقم

آقایون خوب دارن بد هم دارن

تو ی دنیای دموکراسی

یکی از اصول اینه

ک هیچ وقت گناه یسری افراد رو به مای گروهی نذارید

T_tahmine لطفا پیدام کن ... بد کردم ... اگ یجایی حرفای نا امید کننده از دهنم اومد ک ناراحت شدین به بزرگی خودتون ببخشید ... حال خوشی ندارم فعلا ... برام دعا کنید ... دعا کنید ک با تموم شدن دوره قرصام از افسردگی درام و با نبودش کنار بیام...خدایا ناموسا وتسه همه ازمایشات مغسی

دقیقااااااا....خیلی حرفاش درسته...ی سری از اقایون فک میکنن اگه درست رفتار کنن و محبت کنن کار خاصی کردن و طلبکارن....

درحالی ک مرد عاقل میدونه...زن کانون و مرکز خانواده اس..اگه آرامش و شادی زن تامین بشه زندگیش بچهاش و خودش غرق در خوشبختی خواهند شد...در حقیقت مرد مهربون در حق خودش داره لطف میکنه

خدایا کمتر‌‌‌‌‌‌‌‌ خلق ‌‌‌‌‌‌‌میکردی ولی با کیفیت تر       وقتی جواب ریپلیتو نمیدم...یعنی به تو چه اخه فضول بی فهم...قاشق نشستگان بسیارند  
افرین واقعا درست گفتی منم وقتی شوارم ازم خواستگاری کرد با اینکه کامل میشناختمش گفتم اول باید مادرتو ...

خیلی پسرها هم به پدرا‌‌شون میرنا پدر و مادر هر دو رو باید دید😐

واقعا ادم نمیدونه چی بگه افرین به اون مادری که همچین پسری تربیت کرده الهی روزی برسه که همه ی مردا با همسرشون خوب و خوش باشن نه قهری خیانتی دروغی ایشالاااااا

میشه ی صلوات برای پسرم بفرستین ممنون میشم ایشالا خدا حاجت شماهارو هم بده الهی آمین🤲😊😊🌹
مردا شهوت پرستن    عاشق زن چاق و دنبه این     نمونه ش  شوهر خودم

دنبه😁مگه گوسفندن😐

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
دقیقااااااا....خیلی حرفاش درسته...ی سری از اقایون فک میکنن اگه درست رفتار کنن و محبت کنن کار خاصی کر ...

اینو باید پدر و مادر به بچه یاد بدن که متاسفانه چیزهای دیگه یاد میدن