دوست شوهرم یه ظاهر خیلی معمولی رو به پایین داره ولی بسیار با اخلاق، مهربون و البته زن دوسته.. جوری که بین دوستها معروفه.. خیلی هوای زنشو داره بهش محبت میکنه بهش میرسه زنشم یه خانوم چاق با چهره متوسطه این درصورتیه که به گفته خود این آقا پدرش یه مرد بسیار مستبد و بداخلاقی بوده 😐 ولی مادرش فوق العاده با اخلاق و مهربون تعریف میکرد مادرم گفته نمیبخشمتون اگه یه روز بخواید مثل پدرتون با زن هاتون رفتار کنید😐 ازش پرسیدم شما با این اوصاف هیچوقت دعوا هم میکنید گفت اختلاف نظر و بحث شاید ولی دعوا اصلا گفتم قهر گفت هرگز!! 😐😐😐 میگفت من از محبت و احترام و به اصطلاح زن ذلیل بودن لذت میبرم چون فقط تو خونه خودم و با زنم احساس آرامش میکنم😐 چون من بهش محبت کنم و اون خوشحال باشه یعنی بچه هام خوشحالن بهش میرسم چون یه جا بره بخواد خودشو معرفی کنه میگه من زن فلانی هستم!!! 😐😐
فقط خواستم بگم خدایا همچین مردهایی رو زیاد کن و البته همچین زن هایی که همچین مردهایی رو پرورش میدن و یه عقلی هم به شوهرهای ما بده😐
مردا شهوت پرستن عاشق زن چاق و دنبه این نمونه ش شوهر خودم
با کمال ادب و احترام این قضاوتتون درست نیست
T_tahmine لطفا پیدام کن ... بد کردم ... اگ یجایی حرفای نا امید کننده از دهنم اومد ک ناراحت شدین به بزرگی خودتون ببخشید ... حال خوشی ندارم فعلا ... برام دعا کنید ... دعا کنید ک با تموم شدن دوره قرصام از افسردگی درام و با نبودش کنار بیام...خدایا ناموسا وتسه همه ازمایشات مغسی
T_tahmine لطفا پیدام کن ... بد کردم ... اگ یجایی حرفای نا امید کننده از دهنم اومد ک ناراحت شدین به بزرگی خودتون ببخشید ... حال خوشی ندارم فعلا ... برام دعا کنید ... دعا کنید ک با تموم شدن دوره قرصام از افسردگی درام و با نبودش کنار بیام...خدایا ناموسا وتسه همه ازمایشات مغسی
دقیقااااااا....خیلی حرفاش درسته...ی سری از اقایون فک میکنن اگه درست رفتار کنن و محبت کنن کار خاصی کردن و طلبکارن....
درحالی ک مرد عاقل میدونه...زن کانون و مرکز خانواده اس..اگه آرامش و شادی زن تامین بشه زندگیش بچهاش و خودش غرق در خوشبختی خواهند شد...در حقیقت مرد مهربون در حق خودش داره لطف میکنه
خدایا کمتر خلق میکردی ولی با کیفیت تروقتی جواب ریپلیتو نمیدم...یعنی به تو چه اخه فضول بی فهم...قاشق نشستگان بسیارند
واقعا ادم نمیدونه چی بگه افرین به اون مادری که همچین پسری تربیت کرده الهی روزی برسه که همه ی مردا با همسرشون خوب و خوش باشن نه قهری خیانتی دروغی ایشالاااااا
میشه ی صلوات برای پسرم بفرستین ممنون میشم ایشالا خدا حاجت شماهارو هم بده الهی آمین🤲😊😊🌹