2777
2789
عنوان

حوصلم به شدت سر رفته چه خبرا

118 بازدید | 14 پست

.

میشه واسه رسیدین به آرزوم صلوات بفرستی                                                                                                                   تیکره رسیدن به مراد دلمه .خدایا شکرت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دلتنگی و ناراحتی😔

چراااا

میشه واسه رسیدین به آرزوم صلوات بفرستی                                                                                                                   تیکره رسیدن به مراد دلمه .خدایا شکرت

ی سر با تاپیک من بزنید عنوانش خانمای زرنگ بیاین از... 

#💛چالش طلا 💛با چند تا از بچه ها مشورت کردیم و قرار شد ک چالش بزاریم اگه الان داری این پیام رو می‌خونی همین الان شروع کن و تا دو ماه وقت داری برای خرید طلای چالش از طلا های گرمی گرفته و سکه پارسیان یا تمام کلا هر چیزی ک طلا باشه ایشالا ک جذب میکنیم کنار هم چون کارهای گروهی بهتر پیش می‌ره👌

تا نوشتم حوصلم سر رفته اقایون درخواست دادن.خاله زنکا اصلا چه جوری روتون میشه بیایین نی نی سایت

چراااا

کی به عشقم میرسم اخه خستممم

۲۲جشن دوستمه به عشقش داره میرسه دست خودم نیست بخدا ی حس بدی پیدا کردم و ی حس حسادت😭😭😭😭😭😭

خدایا منو به عشقم برسون بچه ها دعام کنین😔😔😔💔💔💔💔
بزار من یه چیزی بگم،شوهرم دوتا از اون آدامسها که شبیه سکه هستش آورد واسه بچه هام،منم قهر کردم،گفتم چ ...

خخخخخخ من اونا رو ندوست

کی به عشقم میرسم اخه خستممم ۲۲جشن دوستمه به عشقش داره میرسه دست خودم نیست بخدا ی حس بدی پیدا کردم و ...

خب بگو بیاد خاستگاری.هر چیزی وقت داره جونم

خخخخخخ من اونا رو ندوست

ولی من دوسش دارم،نه طعمش،خاطرات شو دوس دارم،بوی خاطرات،بچگیهای نداشتمو میده،حس نوستالژی بهم دس میده،

کلا آدامس نمیخورم،اما اینارو دوست دارم.