2777
2789
تازه 12 هفته ام، متاسفانه هماتوم دارم، جنسیت بچه معلوم نیست، الان هم بیمارستان بستری ام، دعا کنید بچ ...

عزیزم مطمئن باش میمونه به حق امام رضا که این روزا شهادتشه.تو دوستام خیلیا داشتن خدارو شکر تا ۳ ماهگی کامل جذب میشه.فقط باسد استراحت مطلق باشی گلم.ایشالله خدا حافظ تو دلیت باشه گلم.

عزیزم مطمئن باش میمونه به حق امام رضا که این روزا شهادتشه.تو دوستام خیلیا داشتن خدارو شکر تا ۳ ماهگی ...

ممنون، تا الان که فقط داره هماتوم رشد می کنه، یک سوم کیسه آب رو گرفته، ولی دلم روشنه که خدایی که با اون سختی بهم دادش خودش هم حفظش می کنه

دل خوش سیری چند؟ 🤕🤕🤕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون، تا الان که فقط داره هماتوم رشد می کنه، یک سوم کیسه آب رو گرفته، ولی دلم روشنه که خدایی که با ...

قطعا میمونه عزیزم.فقط روحیتو حفظ کن و استراحت داشته باش.خدا خیلی مهربون و بزرگه.حتما برات دعا میکنم عزیزم

قطعا میمونه عزیزم.فقط روحیتو حفظ کن و استراحت داشته باش.خدا خیلی مهربون و بزرگه.حتما برات دعا میکنم ...

ممنون از لطفت، خدا انشالله دامن شما رو هم سبز کنه❤️❤️❤️

دل خوش سیری چند؟ 🤕🤕🤕