2777
2789
عنوان

بیبی چک منفی😭

| مشاهده متن کامل بحث + 175 بازدید | 22 پست
منم روز پری زدم منفی بود فرداش زدم یه هاله خیلی کمرنگ افتاد بیبی چک مدیکور بزن

مدیکور بود....تروخداااا جدی میکی؟

من سه بار زایمان داشتم و پنج فرزند ازدست دادم و الان یه دختر گل دارم لطفا برای سلامتیش واینکه خدا یه داداش بهش بده دعاکنید.متشکرم 
عاره الانم نزدیک زایمانمه

تروخدااااااا برام دعاکن من خیلی بدبختم پارسال دوقلوهاموشش ماهگیش سقط کردم

من سه بار زایمان داشتم و پنج فرزند ازدست دادم و الان یه دختر گل دارم لطفا برای سلامتیش واینکه خدا یه داداش بهش بده دعاکنید.متشکرم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهی امین

من خودم ۲سال منتظرم

اصلا هواسم نبود این هفته ۳شنبه شهادت امام رضاس چند روز پیش خواب دیدم یک مرد زنگ زد به شوهرم گفت شما تو قرعه کشی برنده جایزه سفر زیارتی مشهد شدید

بعد که از خواب پاشدم تو شک بودم 

همون روز تلوزیون روشن کردم حرم امام رضا رو نشون داد

اصلا خشکم زده بود 

بدجور دلم هوای مشهد کرده  فقط تو این چند روز

گریه میکنم بخاطر خوابم

با آهنگ غلامرضا صنعت گر  که عالی واسه امام رضا خونده

😔😔😔😔😔

نمیدونم حکمت خوابم چیه 

اما این ماه قرص لتروزول نصف خوردم باز بهم نساخت فولیکولمو ۳۲کرد

دکتر گفت فایده نداره

دیگه درمونده شدم😔😔😔😔😔😔

.
من خودم ۲سال منتظرم اصلا هواسم نبود این هفته ۳شنبه شهادت امام رضاس چند روز پیش خواب دیدم یک مرد زنگ ...

انشاااالله هرچی دلش بچه میخواد دامنش سبزبشه

انشاالله حامله میشی عزیزم به حق همین روزا یه بچه سالم و صالح خدا بهت بده 

دلم براشوهرم میسوزه این ماه همش میگفت به دلم افتاده بارداری

دلم براشوهرم میسوزه این ماه همش میگفت به دلم افتاده بارداری

منم خیلی منتظر بودم هرماه ولی دقیقا ماهی که بی‌خیال شدم فهمیدم حاملم.... دقیقا روز مادر پارسال بیبی زدم مثبت شد انشاالله به حق فاطمه زهرا شماهم مامان شی