2777
2789
عنوان

بیبی چک منفی😭

175 بازدید | 22 پست

فرداموعدمه الان بیبی منفی شداین ماه خیلی امیدواربودم 

من سه بار زایمان داشتم و پنج فرزند ازدست دادم و الان یه دختر گل دارم لطفا برای سلامتیش واینکه خدا یه داداش بهش بده دعاکنید.متشکرم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زود زدی

یعنی امکان داره مثبت باشه

دارم گریه میکنم 

من سه بار زایمان داشتم و پنج فرزند ازدست دادم و الان یه دختر گل دارم لطفا برای سلامتیش واینکه خدا یه داداش بهش بده دعاکنید.متشکرم 

عزیزمممم درکت میکنم❤️

دلتو بزار پیش خدا🌹

چندماه اقدامی؟ همیشه بزار عقب بیفته بعد بیبی چک بزار

👁️ “زندگی کردن” کمیاب ترین اتفاق دنیاست… اغلب مردم فقط “وجود دارند”…👣 proudly Mom Of Two 💖
عزیزمممم درکت میکنم❤️ دلتو بزار پیش خدا🌹 چندماه اقدامی؟ همیشه بزار عقب بیفته بعد بیبی چک بزار

یک سال

ناامید نشو عزیزم انشاالله مامان میشی منم روزی که باید پری میشدم بیبی زدم منفی بود.... 

بارداربودی

یعنی امکان داره مثبت باشه دارم گریه میکنم 

عزیزم هرچی خدا بخواد اما اگر صبر کنی دو سه روز دیگه بزنی بهتره چون ممکنه لقاح دور شکل گرفته باشه

خدایا به حق فاطمه زهرا هرکی آرزوی فرزند داره و به صلاحشه دامنشو سبز کن.النا خانوم من رو هم در پناه خودت حفظش کن.آمین❤
زود کذاشتی ها باید ۷روز از موعد بگذره

امکان داره باردارباشم؟خیلیا نوشتن قبل موعد جواب میده اخه

مامان میشی نگران نباش😊 دعا میکنم تو این روزهای عزیز خدا دامن همه منتظرای بچه رو سبز کنه  اله ...

الهی امین