nazanin_ranjbar مدیر استارتر عضویت: 1398/01/29 تعداد پست: 1138 عنوان بیبی چک منفی😭 175 بازدید | 22 پست فرداموعدمه الان بیبی منفی شداین ماه خیلی امیدواربودم من سه بار زایمان داشتم و پنج فرزند ازدست دادم و الان یه دختر گل دارم لطفا برای سلامتیش واینکه خدا یه داداش بهش بده دعاکنید.متشکرم 1398/08/05 | 14:46 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامان_النا_خانووم عضویت: 1397/07/02 تعداد پست: 3697 زود زدی خدایا به حق فاطمه زهرا هرکی آرزوی فرزند داره و به صلاحشه دامنشو سبز کن.النا خانوم من رو هم در پناه خودت حفظش کن.آمین❤
nazanin_ranjbar مدیر استارتر عضویت: 1398/01/29 تعداد پست: 1138 زود زدی یعنی امکان داره مثبت باشهدارم گریه میکنم من سه بار زایمان داشتم و پنج فرزند ازدست دادم و الان یه دختر گل دارم لطفا برای سلامتیش واینکه خدا یه داداش بهش بده دعاکنید.متشکرم
فدرابانو عضویت: 1396/09/25 تعداد پست: 26868 عزیزمممم درکت میکنم❤️دلتو بزار پیش خدا🌹چندماه اقدامی؟ همیشه بزار عقب بیفته بعد بیبی چک بزار 👁️ “زندگی کردن” کمیاب ترین اتفاق دنیاست… اغلب مردم فقط “وجود دارند”…👣 proudly Mom Of Two 💖
lham1372 عضویت: 1397/10/25 تعداد پست: 1467 ناامید نشو عزیزم انشاالله مامان میشی منم روزی که باید پری میشدم بیبی زدم منفی بود....
nazanin_ranjbar مدیر استارتر عضویت: 1398/01/29 تعداد پست: 1138 عزیزمممم درکت میکنم❤️ دلتو بزار پیش خدا🌹 چندماه اقدامی؟ همیشه بزار عقب بیفته بعد بیبی چک بزار یک سال من سه بار زایمان داشتم و پنج فرزند ازدست دادم و الان یه دختر گل دارم لطفا برای سلامتیش واینکه خدا یه داداش بهش بده دعاکنید.متشکرم
nazanin_ranjbar مدیر استارتر عضویت: 1398/01/29 تعداد پست: 1138 ناامید نشو عزیزم انشاالله مامان میشی منم روزی که باید پری میشدم بیبی زدم منفی بود.... بارداربودی من سه بار زایمان داشتم و پنج فرزند ازدست دادم و الان یه دختر گل دارم لطفا برای سلامتیش واینکه خدا یه داداش بهش بده دعاکنید.متشکرم
pariaپریا عضویت: 1398/04/29 تعداد پست: 1087 مامان میشی نگران نباش😊دعا میکنم تو این روزهای عزیز خدا دامن همه منتظرای بچه رو سبز کنه الهی امین🌷🌷🌷🌷🌷🥀🌿🌲⚘🍀🍀🍀🍀🌻🌻🌻🌹🌹🌹🌹 .
مامان_النا_خانووم عضویت: 1397/07/02 تعداد پست: 3697 یعنی امکان داره مثبت باشه دارم گریه میکنم عزیزم هرچی خدا بخواد اما اگر صبر کنی دو سه روز دیگه بزنی بهتره چون ممکنه لقاح دور شکل گرفته باشه خدایا به حق فاطمه زهرا هرکی آرزوی فرزند داره و به صلاحشه دامنشو سبز کن.النا خانوم من رو هم در پناه خودت حفظش کن.آمین❤
nazanin_ranjbar مدیر استارتر عضویت: 1398/01/29 تعداد پست: 1138 زود کذاشتی ها باید ۷روز از موعد بگذره امکان داره باردارباشم؟خیلیا نوشتن قبل موعد جواب میده اخه من سه بار زایمان داشتم و پنج فرزند ازدست دادم و الان یه دختر گل دارم لطفا برای سلامتیش واینکه خدا یه داداش بهش بده دعاکنید.متشکرم
بانوووو11 عضویت: 1397/04/10 تعداد پست: 396 منم روز پری زدم منفی بود فرداش زدم یه هاله خیلی کمرنگ افتاد بیبی چک مدیکور بزن
فدرابانو عضویت: 1396/09/25 تعداد پست: 26868 یک سال اصن غصه نخوری ماهم که شده ولش کن،بهش فک نکنعلائمتو چک نکن باورکن میشه 👁️ “زندگی کردن” کمیاب ترین اتفاق دنیاست… اغلب مردم فقط “وجود دارند”…👣 proudly Mom Of Two 💖
nazanin_ranjbar مدیر استارتر عضویت: 1398/01/29 تعداد پست: 1138 مامان میشی نگران نباش😊 دعا میکنم تو این روزهای عزیز خدا دامن همه منتظرای بچه رو سبز کنه اله ... الهی امین من سه بار زایمان داشتم و پنج فرزند ازدست دادم و الان یه دختر گل دارم لطفا برای سلامتیش واینکه خدا یه داداش بهش بده دعاکنید.متشکرم