2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ما ده ساله ازدواج کردیم...

یه شب شوهرم از سر کار برگشته بود براش چایی بردم نشستم کنارش.برام تعریف کرد که داشته از سر کار برمیگشته یکی از همکاراش ازش خواهش میکنه خانومی رو سر راهش برسونه.خانومه از آشناهای همکارش بوده.شوهرم تو رودرواسی قبول میکنه..خانونه میاد باهاش سلام علیک کنه شوهرم متوجه میشه دختره جوونه که خیلی هم عشوه کرشمه براش میومده...

خلاصه قبل از اینکه دختره بیاد سوار شه امیر(شوهرم) بهانه میاره که خانوم شما یک ربع دیگه تشریف بیارین که بریم.بعدش میگه بدو بدو رفتم کلی وسیله جور کردم از تو شرکت آوردم گذاشتم صندلی جلوی ماشین که دختره جلو نشینه😂😂😂

بله ک پیدا میشه منم یکیشو دارم خدایا شکرت شکرت شکرت

میشه واسه رسیدین به آرزوم صلوات بفرستی                                                                                                                   تیکره رسیدن به مراد دلمه .خدایا شکرت

دقیقا منم یه ساعت پیش تاپیک زدم واسه ازدواج 

انقد نی نی سایت خوندم ذهنیتم منفی شدا رسما

تو این دنیا هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست ✨🙂🕊... بهم بگو غزل 🤍چندتا زخم رو نادیده گرفتی فقط به خاطر اینکه اونی که چاقو دستش بود رو دوست داشتی🖐🏻🙍🏻‍♀️

اره هست ،وقتی خوب وخوش هستن که نمیگن وقتی ناراحتن ودعواکردن میان میگن

من قوی ام چون ضعف های خودم رامی دانم ،من شجاعم چون اموخته ام وهم رااز واقعیت تشخیص  دهم  ،عاقلم چون ازاشتباهاتم درس می گیرم ،و...می توانم بخندم چون باغصه اشنا شده ام .

شوهرمن✋✋✋

مادربودن حس عجیب و غریبی است💜. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.❤️👶🤱اااااارررری اینگونه است مادربودن... 😍من فقط عاشق اینم ک عمری از خدا بگیرم اینقدر زنده بمونم تا ب جای تو بمیررررم.. 
ما ده ساله ازدواج کردیم... یه شب شوهرم از سر کار برگشته بود براش چایی بردم نشستم کنارش.برام تعریف ک ...

الان میگن چه مرد سست عنصری😂😂

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
خانومايي كه ميگين شوهرتون خوبه،ازچه نظر خوبه مثلا اسي خودت بگو مثلا شوهرت اينستا داره؟عكس دختر يا س ...

اینا دلیل بد بودنه؟

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”