2777
2789
عنوان

ازدواج‌با دوست پسر کسی کرده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 6204 بازدید | 67 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مام سه ساله دوستیم فعلا ب ازدواج منجر نشده برام دعا کنید لطفا

فقط بگو هر چی مصلحته همون بشه ما که هیچ وقت میگفتیم به هم نمیرسیم حتی 1 سال جدا هم شدیم بعدا بهم رسیدیم اصلا باور نکردنی بود

سلام.منم سه سال دوست بودیم و ازدواج کردیم.از زمانی هم که عقد کردیم همه جوره ازش راضیم اهل زندگی و برای زندگیمون تلاش میکنه بعداز عقد هم اهل نماز و روزه شده الان    ده سال از عقدمون میگذره فقط یه مشکل بزرگ دارم  

قبل از عقد متوجه شدم با یه خانم مطلقه  ارتباط داشته سه سال.نمیتونستم عقب بکشم  چون هم خیلی دوستش دارم هم اینکه دیگه اونکه  از دوستیمون خبر نداشت خواجه حافظ   بود.خلاصه خانمه که یه بچه هم داشت  و ده سال هم از همسرم بزرگتر بود شماره منو پیدا میکنه و زنگ زد بهمو گفت نفرینم میکنه.هنوز بعدازده سال صداش تو گوشمه الان سخت پسر سه سالم مریضه ومن فکر میکنم بخاطر نفرین اونه     

من بعد از ده سال ازدواج کردم از شوهرم بینهایت راضیم و صددرصد ایده آل . ولی خانواده شوهرم منو نمیخوان ...

واااا 😕منم خانواده شوهرم منو نمیخان چون چن جا پیشنهاد دادن شوهرم گفته ن واینجا..ولی منو عشقم ک همو میخاییم بقیه اصن مهم نیستن برام خداییش چ باشن چ نباشن مهم نیس ب حالم تأثیر نمیکنه

تو ک باخانوادش زندگی نمیکنی باخودشی واصل خود شوهر

یه پسر دارم شر شیطون جیگر بلا    
سلام.منم سه سال دوست بودیم و ازدواج کردیم.از زمانی هم که عقد کردیم همه جوره ازش راضیم اهل زندگی و بر ...

چرا ب نفرین اون باشه مگه اون خانم زنش بوده  ک نفرینش بگیره تورو اصلا گذشته شوهر برامن یه لحظشم مهم نیس الان ک باهامه مهمه وگرنه شوهر من هزارتا دوسدختر داشته گذشتش همشونم برام تعریف کرده نامزد ک بودیم

من بعد از ده سال ازدواج کردم از شوهرم بینهایت راضیم و صددرصد ایده آل . ولی خانواده شوهرم منو نمیخوان ...

عقب بکشی اونا خوشحال میشن خنگول خانم و شوهرت ناراحت

خیلی ببخشید گفتم خنگول ناراحت نشی😉